1a femenina

Amb la mateixa pedra

1a divisió femenina. El Barça torna a caure contra el València, l'únic equip que l'havia derrotat aquesta temporada en lliga

VALÈNCIA2

BARÇA1

BARCELONA: Ràfols, Nuria, Marta, Ruth, Melanie, Virginia, Corredera, Losada, Willy (Mariona, 62'), Sonia (Baudet, 83') i Gemma (Alexia, 62'). VALÈNCIA: Mariajo, Nuria, Salo (Cintia, 60'), Ivana, Mari Paz, Carol (Sara Micó, 88'), Leila (Manuela, 71'), Beristain, Nicart, Mitsue i Claudia (Anita, 80'). GOLS: 1-0 (64') Corredera. 1-1 (71') Mari Paz de penal. 1-2 (84') Carol. ÀRBITRE: Medié Jiménez. T.G.: A la visitant Mariajo. COMENTARI: El Barça, líder indiscutible de la primera divisió femenina, feia una volta que no perdia. El València, que va ser el seu primer i únic botxí en la primera part de la temporada, va tornar a matar el conjunt blaugrana remuntant un 1-0 en contra. A les de Xavi Llorens les hi havia costat Déu i ajuda desequilibrar un partit que van dominar en el primer temps però en què van tenir molt poques ocasions. De fet, en el segon temps, les blaugrana de seguida en van tenir tres. Primer, Losada va enviar massa alta una centrada de Corredera; poc després Medié Jiménez va anular un gol a Mariona; i un minut més tard Corredera feia el primer del matí. No van passar ni deu minuts quan tota la feina se'n va anar en orris. Mari Paz va empatar de penal, però a sis minuts del final Carol va donar els tres punts al conjunt valencià en rematar de cap i dins l'àrea una pilota franca.