Sabadell

Tamudo s'haurà d'explicar

Sabadell. L'entitat arlequinada demanarà al davanter les raons per les quals va gravar un vídeo en què feia una crida a l'afició de l'Espanyol per la copa en plena crisi de resultats del seu equip

El Sabadell demanarà explicacions a Raúl Tamudo pel vídeo que va fer la setmana passada en què demanava a l'afició de l'Espanyol que donés suport al seu equip en l'eliminatòria de copa contra el Sevilla. El conjunt arlequinat difícilment li aplicarà alguna mesura disciplinària però el vicepresident Lúquez es va comprometre a estudiar-ho. Abans, però, haurà de parlar amb el davanter lesionat, el qual tampoc no es prodiga gaire ni per la Nova Creu Alta en els partits ni en els entrenaments.

Tamudo es va lesionar a mitjan octubre, en què es va trencar el menisc en un entrenament. Des d'aleshores, se l'ha vist molt poc amb els seus companys i menys encara en actes promocionals del club, ara mateix cuer en la classificació. Per això, a l'entitat va sobtar que el davanter fes un vídeo per animar l'afició de l'Espanyol, del qual és una llegenda però que no li paga el sou –mins– cada mes.

Al principi el Sabadell no hi va donar importància. “Teníem preocupacions més importants per valorar si Tamudo ho ha fet bé o no”, va explicar la setmana passada el vicepresident Ignasi Lúquez, que tot i això va dir que no li semblava “d'una gravetat extrema”. És més, el vicepresident esportiu, José Antonio Gordillo, va defensar el jugador explicant que anys enrere havia fet un acte similar amb el Rayo Vallecano i Gato també amb l'Albacete. Però, un cop fitxat Aníbal, el Sabadell no descarta prendre mesures disciplinàries, encara que sembla difícil pel tarannà de l'entitat.

LES REACCIONS

Tindrem una reunió amb ell i segurament tindrà algun tipus de justificació. Decidirem si se li aplica una sanció
Entenc que la gent estigui molt sensible i entenc que l'afició es pugui ofendre amb el vídeo
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell

Aridai Cabrera podria sortir en els pròxims dies

El Sabadell està ultimant els detalls dels dos pròxims jugadors cedits: Carlos Clerc i David Costas. L'acord amb tots dos jugadors i els respectius clubs és gairebé total però el Sabadell abans ha de fer forats en la pròpia plantilla. Principalment ha de buscar sortides i els dos jugadors que més a prop estan són Juanto Ortuño i Aridai Cabrera. Cap dels dos van ser convocats en l'última jornada contra el Betis i no troben lloc en l'equip d'Àlex García. De fet, els arlequinats de moment només han fitxat atacants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)