El Barça referma el lideratge amb un patit triomf a Llevant

1a div. femenina. Les blaugrana van marcar els gols en els moments clau

BARÇA2

LLEVANT1

LLEVANT: Sandra, Maider, Sonia, Laura, Paula, Olga, Nerea (Sheila, 65'), Leti, Alharilla, Alba i Adriana. BARÇA: Ràfols, Leire (Romi, 58'), Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Gema, Marta Corredera, Mariona, Willy (Jenni, 65'), Sonia (Marta Unzué, 90') i Alexia. GOLS: 0-1 (8') Ruth. 0-2 (59') Mariona. 1-2 (67') Alharilla. ÀRBITRE: Mena Giménez. COMENTARI: Nova victòria del Barça, cinquena consecutiva, al camp del Llevant, que li permet mantenir els nou punts d'avantatge respecte al segon classificat, l'Atlético de Madrid. L'inici del partit va ser de domini de les locals. Però quan més atacaven va arribar el 0-1 gràcies a un córner que Sònia va enviar el segon pal i Ruth, lliure de marca, va rematar a pler. Amb el 0-1, el partit es va obrir i els dos equips van tenir ocasions per marcar, tot i que el partit va arribar al descans amb la mínima diferència per a l'equip de Xavi Llorens. La segona meitat va començar amb el Barça a l'atac però va durar poc i el Llevant va anar equilibrant la possessió. Però tal com havia passat en la primera part, quan més a prop semblava l'empat, el Barça va fer el segon, obra de Mariona en aprofitar una assistència de Sònia. El Llevant no es va rendir i Alharilla, amb un potent xut creuat, va superar Ràfols poc després. A partir d'aquest moment, el gol podia haver arribat a qualsevol de les dues porteries, però el marcador ja no es va moure més.