Sabadell

“Els he demanat cor i futbol i n'han mostrat”

Juan Carlos Mandiá. Entrenador del Sabadell

Juan Carlos Mandiá volia donar un missatge positiu en un dia difícil per al Sabadell, que tot i que necessitava la victòria com un imperatiu va acabar empatant. “Marxo del partit amb una sensació fantàstica perquè m'he sentit molt orgullós dels meus jugadors veient-los jugar”, va dir el tècnic gallec, que va lloar el joc dels seus homes.

“Tenim el futbol i el cor. I després els partits els marquen els detalls i decisions que no estan al nostre abast”, va explicar Mandiá en referència a una falta dins l'àrea sobre Gato que l'àrbitre no va sancionar. “Ens van anul·lar un gol legal contra el Saragossa i avui un penal”, va relatar l'entrenador, amb moltes ganes de parlar dels àrbitres.

La situació del conjunt arlequinat és molt complicada, cuer i amb el risc que la permanència es dispari fins als set punts si l'Albacete guanya a Montilivi. “És clar que m'agrada guanyar però el camí és aquest, el que hem ensenyat avui [ahir]. No hem de dubtar, jo no ho he fet mai i espero que aquest partit sigui un gran reforç per als jugadors. El més important és que tinguin cor i que sàpiguen jugar”, va repetir.

El tècnic també va explicar el canvi de sistema amb l'entrada de Marquitos: “Volíem situar Gato prop d'Aníbal per aprofitar alguna segona jugada i després amb Benja un joc una mica més directe”.

A PARTIR D'ARA?

“El camí és aquest, el que hem ensenyat. No hem de dubtar, jo no ho he fet mai”

OPTIMISTA

“Una sensació fantàstica; m'he sentit molt orgullós veient-los jugar”

ÀRBITRES

“Els partits els marquen detalls i decisions que no estan al nostre abast”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)