Sabadell

Els prenen mitja vida

Sabadell. Els arlequinats tenien el partit guanyat, però al minut 94, en l'última jugada del partit, una falta lateral va provocar el desastre

MALLORCA1


SABADELL1


El Sabadell ja es veia fora de l'últim lloc de la classificació i trepitjant els talons a la permanència però l'última jugada del partit els va deixar amb un altre empat que no els serveix de res. I això que els arlequinats van ser millors tant amb la pilota durant el primer temps com defensant-se a la segona. Però la loteria de la pilota penjada, aquella que els va donar un punt contra el Llagostera, ahir se'ls va girar en contra. L'empat suposa, sobretot, un impacte moral de proporcions bíbliques, la confirmació que no guanyen ni tan sols sent millors que el rival i la impossibilitat de sortir del pou el dia que el Sabadell ho tenia tot de cara, inclòs el fet de guanyar fins a l'últim minut de partit.

Durant el primer temps el conjunt arlequinat va remenar la pilota tant com va voler. Mandiá va posar un triple pivot ofensiu i les bandes obertes perquè li donessin dinamisme. Però el joc per dins que van oferir Collantes i Marquitos, sorprenent tothom, i la sortida neta de la pilota dels del darrere van provocar que els arlequinats se sentissin molt còmodes. El rival va ser molt poruc, va optar per la destrucció i no era capaç de passar del mig del camp.

Només ocasions locals

En el primer temps, abans del gol, el Sabadell va avisar amb la ja clàssica centrada de Collantes al segon pal i rematada d'Aníbal. A diferència del que passaria quatre minuts després, Cabrero va blocar la pilota. I és que tot just quan es complia el primer quart d'hora de joc Cristian va enviar una passada en profunditat a Collantes i aquesta vegada l'extrem gadità la va enviar rasa perquè l'empenyés fàcil l'ariet mexicà. Els locals se sentien amb el partit a la mà i es va acabar notant. Van relaxar-se en la circulació de pilota i tot i que el rival no s'apropava amb perill, no freqüentaven tant les zones de perill. Amb tot, el primer temps va acabar amb Collantes perdonant la sentència enviant un xut creuat al pal.

El Sabadell va voler mostrar la seva millor versió només de començar el segon temps però el Mallorca era un altre equip. Li va prendre la pilota i la localització va ser gairebé total a la zona que defensaven els vallesans,
almenys a l'inici. Així, Agus va enviar al travesser un servei de córner picat des de l'esquerra (60').

A partir d'aquí els arlequinats van créixer defensivament i tantes aturades per canvis van destarotar completament el rival, que no va tornar a inquietar Nauzet fins al final. Una estúpida falta de Sotan i una segona jugada desgraciada van provocar el gran desastre.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Clerc (Espasandín, 75'); Juanjo, Hidalgo (Sotan, 81'), Eguaras (Gato, 69'); Collantes, Aníbal i Marquitos. MALLORCA: Cabrero; Cendrós, Joao, Agus, Gulan; Yuste, Javi Ros, Martí (Riera, 46'); Arana (Fofo, 81'), Xisco i Joselu. GOLS: 1-0 (15') Aníbal. 1-1 (94') Cendrós.. ÀRBITRE: Pizarro Gómez (madrileny).. T.G.: Al local Hidalgo; als visitants Riera, Cendrós, Agus i Javi Ros, PÚBLIC: 3.619 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem fet un molt bon partit, ens hem defensat bé i hem tingut la pilota molta estona
Kiko Olivas
central del sabadell
Estem molt afectats, sobretot perquè se t'escapa per una jugada molt estranya
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Ha estat molt cruel, sobretot tal com estan treballant els jugadors. Es mereixien ahir la victòria i la manera ha estat molt dura

Eguaras, primera titularitat amb Mandiá

Sens dubte, el jugador més afectat pel fitxatge de Mandiá pel Sabadell era Íñigo Eguaras. El navarrès era un fix tant per a Miquel Olmo com per a Àlex Garcia però el gallec, de seguida, el va enviar a la grada. Ahir va voler canviar de registre i el va posar d'inici. De deixar-lo fora de la convocatòria a titular.

Li va sortir prou bé al tècnic, perquè amb el jugador navarrès, el Sabadell va tenir una sortida de pilota molt neta i va tenir molta fluïdesa en la possessió sobretot a l'inici. A mesura que la va anar perdent, el navarrès també es va diluir fins que va acabar sent substituït per Gato, a causa d'unes molèsties musculars. “Tots els canvis que hem fet ha estat perquè ens han demanat el canvi”, va dir Mandiá.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)