El Girona B perd contra un rival més necessitat i intens

1a catalana. Els de Pep Triadú van voler reaccionar en el segon temps quan ja era tard

gramEnet2

girona b1

GIRONA B: Quintanas, Robert (Lluc, 62'), Joan (Nahuel, 76'), Eloi, Escribano, Uri (Momo, 84'), Alexis, Pau, Soufiane (Juanpi, 62'), Serramitja i Moha. GRAMENET: Compte, Sergio, Mario, Barry, Pluvins (Paulino, 89'), Ranchal, Canelada (Yousef, 88'), Segura (Edu, 69'), Martí, Mendoza i Guti (Agus, 69'). GOLS: 0-1 (17') Canelada. 0-2 (51') Ranchal. 1-2 (52') Moha. ÀRBITRE: Padrós Baciero. T.G.: al local Eloi; i als visitants Martí i Guti. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: El Girona B no va poder superar ahir un rival com la Gramenet, que es troba en zona de descens i va sortir amb molta intensitat per la necessitat que tenia de sumar els tres punts. Els visitants van tenir més i millors ocasions a la primera meitat contra un filial gironí que es va dedicar a conservar la possessió però li va faltar profunditat. En el minut 17, Canelada va fer bona la superioritat de la Gramenet i va culminar una bona jugada personal per obrir el marcador i donar avantatge al seu equip. A la segona meitat, la Gramenet va tornar a colpejar en els primers minuts amb un gol de Ranchal que va definir molt bé un un contra un davant de Quintanas. EL Girona B es va despertar amb el segon gol i després d'una bona jugada entre Pau i Serramitja, Moha va aprofitar per retallar distàncies, però tot i disposar d'ocasions el Girona B ja no va estar a temps d'empatar.