Territorial

La Damm torna amb un sentiment agredolç

Copa juvenil. La Damm no pot aprofitar un 0-2 en l'equador de la segona meitat, però Vito impedeix la derrota aturant un penal a Mérida

DAMM2

MÀLAGA2

La Damm va aconseguir un bon resultat al camp del Màlaga en el partit d'anada dels vuitens de final de la copa. Però tot i la satisfacció pel resultat, el sentiment que va quedar va ser agredolç, ja que els homes de Cristóbal van deixar escapar un avantatge de 0-2.

En la primera part, Alfred va fer bo el domini del Prat fent el primer al segon pal després d'un bon control. En la segona, un clar penal sobre Lledó va permetre a Arnau eixamplar l'avantatge. La forta calor va afectar els cervesers, i el Màlaga va marcar en una badada defensiva. Vito va ser providencial en aturar un penal cinc minuts després, però el segon penal a favor dels locals va suposar el 2-2.

MÀLAGA: Samuel, Ezequiel (Jerín, 46'), Damián, José Luis, Mérida, Arturo (Escardo, 79'), Ontiveros, Ramos, Eric, Torrado (Salva, 46') i Santi (Saan, 62'). DAMM: Vito, Diego (Killian, 65'), Joel, Arnau, LUcas, Inés (Marc, 50'), Costa, Edu, Max (Doncel, 79'), Lledó (Zárate, 71') i Afred. GOLS: 0-1 (27') Alfred. 0-2 (58') Arnau, de penal. 1-2 (63') Mérida. 2-2 (86') José Luis, de penal. ÀRBITRE: Bolea Huerto.T.G.: Al local Mérida i als visitants Arnau i Inés.