Territorial

Triomf èpic contra nou

Sofert. El Girona B es va endur el triomf gràcies al gol de Juanpi en el 92'

El Girona B no acaba de rutllar en aquest inici de temporada, però ahir al camp del Sants va mostrar una millora notable pel que fa a ordre tàctic i intensitat. En canvi, el filial va pecar altra vegada de falta de contundència en defensa i a punt li va estar de costar la victòria. Els de Nacho Castro van arrencar molt bé el partit i van disposar d'ocasions per obrir el marcador, però va ser el Sants qui, en la primera que va tenir, va fer l'1-0. La reacció dels gironins va ser bona i van aconseguir ràpid un gol de Mario. En la represa el Sants es va quedar amb nou jugadors per les expulsions d'Alberto i Fabregat. El partit era favorable al Girona B, però el segon gol no arribava i fins i tot van errar una pena màxima. A més, quan va arribar l'1-2 de Gelmà, el Sants va respondre amb el gol de l'empat tot i estar amb dos jugadors menys. Per a eufòria dels gironins, en l'última jugada del partit Juanpi va fer el 2-3 que els dóna tres punts d'or.

GIRONA B 3 SANTS 2

SANTS: Carlos, Castillo (Carrique, 64'), Alberto, Picolo, Aleix, Guille (Gala, 46'), Navarro (Felip, 89'), Fabregat, Crivilles (Freixi, 69'), Pau (Peque, 64') i Arbulu. GIRONA B: Quinti, Pujol (Sanding, 81'), Gallardo, Morales, Ferri, Carbó (Serrano, 59'), Ferron (Genís, 46'), Mamau, Mario (Juanpi, 69'), Gelmà (Dani, 81') i Soufi. GOLS: 1-0 (32') Pau. 1-1 (34') Mario. 1-2 (69') Gelmà. 2-2 (72') Picolo. 2-3 (92') Juanpi. ÀRBITRE: Faig Pijuan. T.G.: Aleix, Gala, Guille, Peque i Arbulu; Pujol, Gallardo, Morales, Genís, Mamau i Gelmà. T.V.: als locals Alberto (52') i Fabregat (67') per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)