Territorial

Amb l'objectiu de gaudir i competir

Divisió d'honor juvenil. El Girona visita un Barça ferit per la irregularitat (a les 12 h)

El Girona visita el Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper (a les 12 h). El conjunt dirigit per Robert Vila té com a gran objectiu gaudir de l'enfrontament contra un dels millors equips juvenils del futbol europeu, però alhora competir i crear problemes a l'equip blaugrana, que en la lliga ha encadenat tres jornades sense guanyar, en què només ha sumat un punt dels nou possibles. “La idea és gaudir i competir al màxim. Ens trobarem un Barça emprenyat que voldrà recuperar les seves millors sensacions. Ens esperen amb ganes”, comenta l'entrenador de l'equip juvenil del Girona, Robert Vila, que insisteix a catalogar al Barça com un equip ferit i, per tant, més perillós. “Volen reivindicar la seva excel·lència i recuperar l'essència del futbol que en els darrers partits els ha faltat. En il·lusió, segur que no ens guanyaran”, afirma.

Vila tindrà les baixes d'Abad, que podria tenir una lesió de llarga durada, i Coro, lesionats, i de Sala i Bargalló, sancionats.

LA PRÈVIA

La idea és gaudir i competir al màxim. Ens trobarem un Barça emprenyat que voldrà recuperar les seves millors sensacions
Volen recuperar l'essència del futbol que últimament els ha faltat. En il·lusió no ens guanyaran
Robert Vila
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)