Territorial

La Jonquera, per la mínima

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete es van endur el triomf en el duel de la demarcació gràcies a un gol fantasma a les acaballes de la primera meitat

La Jonquera es va endur els tres punts contra un Girona B que no aconsegueix aixecar el cap. El matx va estar marcat per les males condicions del terreny, que va dificultar molt el joc dels dos equips. Per aquest motiu, ni uns ni altres van poder imposar el seu ritme i el partit va ser molt igualat des del principi fins al final, tot i que es va acabar decantant a favor dels fronterers en l'última acció de la primera meitat. Ivan Ruiz va rematar a la sortida d'un córner i, tot i que Oliveros va refusar la pilota, el col·legiat va considerar que ja havia entrat i va concedir el gol entre les protestes del filial gironí. El Girona B, que en el minut 30 ja havia deixat escapar una ocasió immillorable per avançar-se en un penal que Ferrón va fallar, va buscar l'empat en la segona part jugant amb tres defenses, però els d'Àxel Vizuete es van mantenir molt sòlids en defensa i
els gironins no van poder materialitzar les poques ocasions de què van disposar.

LA JONQUERA 1 GIRONA B 0

LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Benaissa, Alforcea, Iván Ruiz, Gasca, Joel Rama (Chacón, 73'), Fran Pérez, Bonmatí, Henry (Bassols, 80') i Pol Compte (Carlos López, 87'). GIRONA B: Oliveros, Genís, Gallardo (Marc, 53'), Morales, Ferri (Dani Segura, 19'), Carbó, Mamau (Ruíz, 53'), Ferrón, Serrano, Soufiane (Sanding, 67') i Mario Roque (Nahuel, 53'). GOLS: 1-0 (44') Ivan Ruiz. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: Als locals Benaissa, Fran Pérez i Chacón; als visitants Morales i Dani Segura.