Girona

“Ho fem tot bé fins a arribar al final”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Com li passarà també dissabte, Pablo Machín va haver de seguir tot el partit des d'una cabina de premsa, per sanció. Li va tocar donar instruccions per mòbil a la banqueta, on Jordi Guerrero va seguir tot el partit dret a l'àrea tècnica. Les dificultats de comunicació no van ajudar gaire en un moment de molta incertesa i dubtes, amb els gols seguits del Còrdova, i els canvis es van fer esperar, després d'uns quants gestos i converses entre els tècnics del Girona. “No ser al teu lloc et limita, però no hem de buscar cap excusa a la derrota en aquest sentit”, va assegurar Machín, que, tot i estar sancionat, va sortir a la sala de premsa com cada setmana.

“És el conte de sempre. Juguem molt bé i, si fos per mèrits només del joc, segur que guanyaríem en gairebé tots els partits. Però la realitat és que s'ha de posar la pilota a dins”, va exposar l'entrenador del Girona. “És veritat que ens enfrontàvem al líder, amb molt bons davanters, però és que crec que els minimitzem. Ho fem tot molt bé fins que arribem al final. I allà, per unes coses o per unes altres, no ens està entrant la pilota.” El tècnic va veure “una primera part excel·lent” dels seus homes. “Després hi ha hagut la garrotada del 0-1 i cinc minuts que han estat fatídics.” Els gironins van pagar cara l'estona de despropòsits després del 0-1. “Quan tens un partit tan dominat i has fet més mèrits, que et marquin a la primera, o una de les primeres, fa que et sentis una mica desubicat”, va admetre Machín. Amb el 0-2, “voler, voler i voler, remar i fer mèrits però no materialitzar les ocasions”. Sense fer gaire sang, Machín va parlar de decisions arbitrals en jugades clau. “Estem molt dolguts perquè no és el primer cop que hi ha jugades controvertides. En el 0-1, hi ha una falta a Felipe que no es xiula. Ens anul·len un gol en un córner que no sé si l'anul·len a tots els camps.”

El de Gómara va voler destacar que l'equip no hagués abaixat els braços. “Ja no dic la victòria, quan hi ha un 0-2, però hem fet mèrits com a mínim per a un punt.” Amb el pèssim bagatge a casa, les obligacions contra l'Elx augmenten: “Sí, però és que necessitem guanyar sempre. Tant de bo juguem molt pitjor i guanyem, perquè ho fem bé però no ho transformem.”

REITERATIU

“És el conte de sempre. Si fos per mèrits només del joc, guanyaríem molts partits”

EL COP DEL 0-1

“Quan tens un duel tan dominat i et marquen a la primera, et sents un pèl desubicat”

DES DE LA GRADERIA

“No ser al teu lloc et limita, però no vull buscar en això cap excusa a la derrota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)