Girona

Un mal sense cura

A casa. El Girona és incapaç de donar continuïtat al primer triomf a Montilivi, d'on han volat 17 dels 24 punts

La primera victòria a Montilivi havia trigat més que mai a arribar, i a partir del 3-0 contra l'Albacete (en el setè partit davant la seva afició), el Girona aspirava a començar-se a enfortir com a local, condició fonamental per ambicionar la zona noble de la classificació. El cas és que, faci més mèrits o no tants, el Girona és incapaç d'aturar la sagnia a Montilivi, d'on ja han volat 17 dels 24 punts en joc. El conjunt blanc-i-vermell presenta un balanç d'una victòria, quatre empats i dues derrotes, només empitjorat per l'Osca, que acumula un punt menys. I amb només un 29% dels punts assegurats com a local, avançar llocs en la classificació és una quimera. Sense trobar remei per tapar el forat a Montilivi, el conjunt de Pablo Machín no podrà mirar enlloc més que cap a la zona baixa.

De la pitjor manera

En la desena oportunitat a segona A, el Girona tampoc haurà estat capaç de combinar dues alegries en dues jornades seguides a Montilivi. La sèrie ja ha quedat estroncada d'entrada, en el primer partit, com li havia passat en sis de les nou anteriors ocasions. Amb derrota, però, el Girona només havia començat una sèrie, la temporada 2009/10 contra Las Palmas (0-2). Al cap de vuit dies, va empatar contra l'Albacete (2-2).

LA XIFRA

29,2%
dels punts
a Montilivi ha assegurat el Girona, amb una victòria, quatre empats i tres derrotes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)