Girona

Per si no hi hagués prou contratemps

Lesions. Aday, Rubén Sobrino i Pere Pons es van lesionar en la primera meitat, i Javi Álamo va rebre del genoll

Poques coses més podien sortir al revés al Girona en la primera meitat, que va tancar de manera horrorosa. Més enllà del gol en contra i de les males sensacions, els gironins van acabar perdent tres jugadors per lesió durant la primera meitat, cosa que va provocar que l'equip afrontés tota la segona part sense cap possibilitat de moure més la banqueta. El primer de caure va ser Aday Benítez, que es va guanyar la continuïtat al carril dret després del bon partit contra el Còrdova. El de Sentmenat només va resistir deu minuts al terreny de joc i va haver de demanar el canvi (per Javi Álamo) per culpa d'una lesió als isquiotibials de la cama esquerra.

En la recta final de la primera meitat, qui va marxar a la dutxa va ser Rubén Sobrino, que va rebre un cop a la cama i no se'n va acabar de refer. Caminant coix, el davanter cedit pel Manchester City va cedir el seu lloc a Jairo Morillas. I, tot i que va resistir tota la primera meitat, Pere Pons ja s'havia queixat de molèsties –també es va queixar Pedro Alcalá, que va deixar de manera momentània el camp en llitera però es va refer–, i durant el descans va haver de dir prou. El migcampista de Sant Martí Vell va rebre exactament de la mateixa zona que Aday.

Amb Eloi i sense marge

Descartat Pere Pons, Machín va fer entrar just després del descans Eloi Amagat, que no havia participat en cap de les cinc jornades anteriors de lliga. El tècnic també va refer el dibuix cap a un 4-4-2, amb Kiko Olivas al lateral; Eloi i Granell formant el doble pivot, i Álamo i Felipe a les bandes. A més de mirar de remuntar el 0-1, els gironins havien d'afrontar la segona meitat conscients que ja havien esgotat tots els canvis. No va trigar gaire estona Javi Álamo a queixar-se de molèsties al genoll. L'exjugador del Saragossa fins i tot va ser atès pel doctor Mora a la banqueta, però com que els canvis estaven exhaurits va tornar a entrar al terreny de joc. I, de fet, va ser un dels protagonistes, capitalitzant bona part del perill amb centrades des de la banda dreta.

Els efectes

Els quatre jugadors lesionats hauran d'esperar a demà per sotmetre's a proves que determinin l'abast i el període de recuperació. El cos tècnic confia que Sobrino no tingui gaire res més que el cop. És difícil, però, que els altres tres estiguin a punt la setmana que ve. De fet, Aday ja té clar que es perdrà l'últim partit del 2015, al camp del Mallorca. El vallesà té experiència en lesions musculars i calcula que tindrà un petit trencament. I Javi Álamo, segons va informar el club ahir després d'una primera exploració, té un esquinç de grau 1/2 al lligament lateral intern del genoll esquerre. “No és el genoll
que em van operar, sinó el teòricament bo”, explicava després del partit el canari, que prefereix esperar el resultat de les proves.

TRES CANVIS AVIAT

Aday i Pere Pons es van lesionar als isquiotibials i Sobrino va rebre un cop a la cama

JAVI ÁLAMO

Va acabar perquè no hi havia canvis, però té un esquinç al lligament lateral intern
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)