Girona

Lekic, sense ‘trànsfer', no viatja

Lejeune i Álamo, novetats. El francès i el canari tornen a la convocatòria en detriment d'Eloi, que és baixa per sanció, i Marcelo, l'únic jugador de la plantilla que en queda fora per decisió tècnica

Dejan Lekic ja fa una setmana que és a Girona, però el seu certificat de traspàs internacional continua perdut en algun racó entre la federació índia (punt de sortida) i l'espanyola (punt de recepció). Sigui com sigui, el davanter serbi no estava en condicions legals de ser alineat aquesta jornada i Pablo Machín, lògicament, no el va incloure en la relació de jugadors que van viatjar ahir a Madrid. “Si tenia alguna possibilitat d'entrar a la llista per anar agafant dinàmica d'equip, això el descarta. Però ja se sap que, quan estàs pendent de rebre papers de fora, i encara més de països exòtics, les coses es poden allargar”, va dir el tècnic. “Podrà aprofitar aquests dies per augmentar la seva capacitat física. No ha arribat malament en aquest aspecte, però ens ha de donar més”, va afegir-hi.

Amb Lejeune i Álamo

Malgrat la profunditat de plantilla, Machín només va haver de descartar un jugador per qüestions tàctiques. Li va tocar a Marcelo Djalo, que no ha debutat en la lliga i que la setmana passada va veure el Girona-Valladolid des de la banqueta. És possible que el central cedit pel Juventus demani al club sortir durant el mercat d'hivern per la falta de minuts i de partits. La resta de baixes tenen explicació: Rubén Sobrino i Richy estan lesionats; Eloi Amagat, sancionat; Vivi ja ho té fet amb l'Hèrcules; Nwakali encara corre per Nigèria, i Lekic no té la paperassa arreglada.

Respecte al duel de dilluns, tornen a la convocatòria el francès Florian Lejeune (no va jugar contra el Valladolid per sanció) i el canari Javi Álamo (s'ha perdut els dos últims partits de lliga per la lesió al genoll que es va fer contra l'Elx i de la qual ja està recuperat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)