Girona

“Hem de fer molt i molt per obtenir punts”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Amb resignació, Pablo Machín va haver de valorar una altra derrota del Girona després que l'equip no s'hagués mostrat inferior al rival. “Si hem tingut més ocasions, el més normal seria que almenys n'haguéssim materialitzat alguna. Però la realitat és encert, i nosaltres no hem tingut la fortuna de l'Alcorcón”, va explicar l'entrenador del Girona. “Hauríem merescut, com a mínim, un empat, però això ja ho patim fa setmanes i no és cap consol”, va apuntar el tècnic, que va lamentar haver de fer el mateix discurs de diversos partits anteriors: “Si ens marcaran els dos pròxims partits a casa? També ho dèiem dels cinc primers, i dels deu primers. Ens marcarà el partit següent i, jugant com ho estem fent, tindrem moltes possibilitats de tirar-lo endavant. Però sense descuidar-nos gens, perquè el futbol ens diu avui que hem de fer molt i molt per aconseguir punts. No som pitjors que els rivals, però la realitat és que la balança sempre es decanta cap a l'altre costat.”

Machín no va veure les mans en la rematada de l'1-0: “Per les protestes, suposo que deu ser un gol polèmic. Els jugadors m'han dit que ha marcat amb la mà. La televisió ho confirmarà, però són coses que passen. Habitualment, aquests tipus de gols són perjudicar més els que som a baix, però tampoc no en fem de res, de queixar-nos.” Amb el 0-0, el tècnic va veure molt d'equilibri: “Amb equips que hi posem tanta intensitat, i que tampoc tenim els millors jugadors del món, hi sol haver molt de joc i lluita al mig del camp. Tots dos hem apostat per no arriscar i buscar més l'error del rival. I sol passar que el partit triga a trencar-se.” Arran del gol, i sobretot en la segona meitat, els gironins van intensificar el domini: “Ho hem aconseguit, en part també perquè ells han abaixat una mica la pressió. I amb els canvis, hem buscat fer un pas endavant a nivell ofensiu, amb la idea d'entrar per bandes i fer mal en el joc aeri.” Els va costar crear perill real, però els gironins sí que van trepitjar més l'àrea rival: “Si pensem en xuts entre els tres pals, és veritat que ha costat, però sí que hem estat més dominadors i hem tingut més aproximacions.”

Machín, com ja ha dit altres vegades, no pensa en res més que a lluitar per eludir la zona de descens: “Han de canviar molt les coses per no mirar cap avall. Els rivals es reforçaran i cada cop costarà més fer els punts. El més sensat és pensar que estem més a prop de la zona baixa, i els nostres mèrits ja ens aniran situant.”

MÈRITS I RESULTATS

“Mereixíem com a mínim un punt, però ja ho patim fa setmanes i no és cap consol”

LA MÀ DE L'1-0

“Aquests gols solen perjudicar més els que som a baix, però no en fem res, de queixar-nos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)