Girona

Ni el líder ni el segon ni ningú

Cap dels deu equips que han hagut d'afrontar dos partits consecutius a casa els ha guanyat. I això que entre els afectats hi ha el líder (l'Alavés) i el segon classificat (el Còrdova). Un rere l'altre han acabat tastant la realitat d'aquest 2x3 que quasi mai fa sis. Qui va estar més a prop de sumar les dues victòries va ser el Leganés, al qual, després de derrotar el Còrdova en la segona jornada (3-1), li van sobrar 20 minuts per sumar els tres punts contra el Saragossa en la tercera (guanyava per 1-0, però els aragonesos van fer l'1-1 en el 70').

El Còrdova, actual segon classificat, ha estat fins fa dues jornades el denominador comú de tots els equips que han hagut d'afrontar dos partits seguits a casa, ja que la sèrie sempre s'ha començat amb un enfrontament contra els andalusos. Puntuant als terrenys de joc del Saragossa, l'Osasuna, el Lugo, el Tenerife i el Girona, el conjunt de José Luis Oltra va desactivar ja d'entrada aquests equips en el seu intent de sumar els sis punts. En canvi, el Leganés, l'Albacete i l'Elx sí que van derrotar el Còrdova, però van fallar a casa set o vuit dies després, malgrat que tots tres van fer l'1-0 contra el Saragossa, l'Albacete i l'Elx (els tres partits van acabar 1-1). Quan ha arribat l'hora del Còrdova, els verd-i-blancs també van relliscar en el primer dels dos partits a l'Arcángel, contra el Mirandés.

EL 2X3 QUE NO FA 6

Cap dels deu equips que han jugat dos partits seguits a casa els ha guanyat

ELS DOS TRIOMFS

El Leganés és l'equip que hi ha estat més a prop, però li van sobrar 20 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)