Girona

Amb gols i punts

Els precedents. El Girona ha cedit només un empat en les quatre visites de la Ponferradina a Montilivi

El 3-0, resultat amb què el Girona va tancar l'únic partit amb una renda superior a un gol –la victòria contra l'Albacete–, s'ha vist en dues de les quatre visites de la Ponferradina a Montilivi. El conjunt del Bierzo té un balanç força pobre a Girona, ja que només hi ha arrencat un empat, i no en va sortir precisament satisfet, ja que va veure com se li escapaven dos dels tres punts per culpa d'un penal ingenu per agressió de Juanjo (ara al Llagostera) en el temps afegit.

El primer enfrontament, el novembre del 2010, va tenir com a protagonista absolut Roberto Peragón, autor dels tres gols, tots en els primers 34 minuts de joc. Aquella temporada, el Girona va arribar a somiar amb la disputa del play-off, i la Ponferradina va baixar a segona B. Al cap de dos cursos, tots dos es van retrobar ben aviat a Montilivi (3a jornada), i el Girona en va tenir prou amb un gol en pròpia porteria del rival per assegurar els tres punts, en un partit força fluix.

En el primer partit del 2014, i l'estrena de Javi López a Montilivi, el Girona va salvar el punt al límit –la Ponferradina, de fet, havia marcat el 0-1 en el minut 85– amb el gol de Felipe des del punt de penal, en un duel que va significar també l'estrena del davanter Gerard Muñoz amb el primer equip. Molt més èpic va ser el partit de la segona volta a El Toralín, ja en la penúltima jornada i amb Pablo Machín a la banqueta, en què els gironins van passar de tenir els dos peus a segona B a fer un pas determinant cap a la permanència (1-2). El curs passat, el Girona va resoldre amb una contundència màxima el duel a Montilivi contra la Ponferradina, que els permetia firmar la millor arrencada (14 punts de 21) a segona A.

L'ÚNIC EMPAT

Tampoc va tenir tan mal regust perquè l'equip va salvar un punt per un penal en el temps afegit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)