Girona

“Competim bé i creiem en el que fem”

Pablo Machín Entrenador del Girona

No hi havia millor manera de tancar una primera volta dura i embardissada que amb la victòria més contundent i còmoda de la temporada. “Necessitàvem els punts, però si ho fem d'aquesta manera contundent, convencent amb el joc i l'encert, s'ajunta tot. Però de la mateixa manera que quan les coses no sortien dèiem que estàvem en el bon camí, ara tampoc podem abaixar els braços”, va explicar Pablo Machín només d'arribar a la sala de premsa. El tècnic no va veure un Girona tan diferent del d'anteriors partits a l'estadi: “Jo crec que l'únic que ha canviat és l'encert. Som fidels a la nostra manera de jugar, som un equip que es reconeix, i això que avui ens han intentat contrarestar amb una línia de cinc defenses que ens dificultava arribar per bandes.”

L'entrenador del Girona va valorar la manera com va superar l'equip un rival que va prioritzar la defensa. “Tenir la pausa i la tranquil·litat amb la pilota, i estar bé en les segones jugades. Hem sabut tenir la paciència per anar arribant i rematant. I també em satisfà l'encert a pilota aturada, perquè hi dediquem moltes hores i ens estava costant.” Curiosament, la millora en l'encert va arribar el dia del debut de Lekic, tot i que el serbi no va marcar. “La competència sempre és bona, i ho tenim tots assumit. Els jugadors estan fent la seva feina, que és treballar molt en els entrenaments, i els tècnics hem de decidir.” De Kiko Olivas, autor de dos gols, Machín va explicar que era el jugador “que més duels individuals guanya” de tota la lliga.

Després de la segona victòria consecutiva a Montilivi, el tècnic de Gómara va destacar: “Em satisfà que són victòries molt merescudes. Continuem competint bé i creient en el que fem. I crec que ens mereixem més del que diu la classificació”. Dit això, també va voler apuntar: “El més objectiu són els punts i la classificació, i diuen que patirem per salvar la categoria. Si mirem sensacions, crec que fem moltes més coses bé que malament, però això s'ha de reflectir en els resultats. És la missió per a la segona volta.” L'entrenador del Girona va instar l'equip a continuar pencant –“el resultat no ens ha d'encegar gens ni mica; ens queda molt per patir encara”– i a mirar d'enllaçar, per fi, sis punts en dues jornades seguides a Montilivi.

TOT RODÓ

“Guanyant, amb contundència i convencent en joc i en encert, s'ha ajuntat tot”

LA CLAU

“El que ha canviat és l'encert. El resultat tampoc ens ha d'encegar gens ni mica”

EL REPTE DE FUTUR

“Fem moltes més coses bé que malament, i ho hem de reflectir en els resultats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)