Territorial

El Farners i el Lloret s'enfronten a dos dels màxims aspirants

1a catalana. Els dos representants gironins reben el Tona, quart amb un partit menys, i l'Horta, l'actual líder de la taula, a les 16 h

El Farners i el Lloret juguen avui els seus partits avançats corresponents a la divuitena jornada de lliga, la primera de la segona volta del campionat. Els dos representants gironins se les hauran amb dos dels màxims aspirants a l'ascens a tercera divisió, dos equips que disposen de bones plantilles i que en una volta ja han mostrat part de la seva competitivitats.

El Farners rep el Tona (a les 16 h). Els de Santa Coloma intentaran encadenar la segona victòria a casa després de superar en la darrera jornada l'Abadessenc (4-1). El contrincant, quart classificat, a dos punts del líder amb un partit menys –la setmana passada no va jugar al camp de l'Andorra per inclemències meteorològiques–, no ho posarà gens fàcil als colomencs.

El Lloret, que també busca el segon triomf com a local –el tercer en la lliga–, s'enfrontarà a l'Horta (també a les 16 h). Els d'Edu Urdiales arriben al duel contra el líder en un bon moment i, a poc a poc, s'allunyen de les posicions més fatídiques. L'Horta, un dels equips més sòlids, només ha perdut tres partits en una volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)