Girona

El desequilibri continua encara força accentuat

Els dos gols que va marcar Kiko Olivas contra la Ponferradina i el de Lejeune contra l'Athletic B contribueixen a corregir el balanç entre els gols marcats i els encaixats en accions d'estratègia pel Girona. El desequilibri, però, continua encara força accentuat, perquè el conjunt de Pablo Machín acumula vuit gols en contra a partir de córners i faltes, cinc més dels que ha celebrat.

Dels 20 gols que ha encaixat Isaac Becerra en la lliga, n'hi ha 9 en jugada i 11 a pilota aturada, tot i que tres d'aquests últims són en llançaments de penal, transformats pel Numància, l'Almeria i l'Elx. En rematades de falta lateral, el Girona ha encaixat gols de Pablo Valcarce (Numància), Mantovani (Leganés) i Omar (Tenerife). A partir d'un córner, han batut el porter del Girona Borja Valle (Oviedo), Álex Ortiz (Mirandés), Gabriel (Leganés) i Florin Andone (Còrdova). També havien marcat en una acció iniciada des de la cantonada, però en la jugada continuada, Fidel (Còrdova) i Avendaño (Mallorca).

Als córners i faltes laterals, s'hi acaba d'afegir com a origen dels gols rebuts pel Girona el llançament de falta directa, després de la magnífica execució d'Aketxe (Bilbao Athletic) en l'1-1 de dissabte passat a Montilivi. Becerra, que no va ser a temps ni d'estirar-se, no havia encaixat cap gol de falta directa en tota la primera volta.

El balanç, molt millor

Més enllà dels orígens i la naturalesa dels gols, el Girona agraeix la millora de la diferència entre els marcats i els encaixats. El balanç ara és de +4, el millor de tots els equips que no ocupen cap dels sis primers llocs. En els quatre partits del 2016, el Girona ha fet 7 gols i n'ha rebut 2.

EN CONTRA

El Girona ha encaixat 8 gols (5 més dels que ha marcat) en córners i faltes

D'ESTRENA

El golàs d'Aketxe va ser el primer que rep Becerra de falta directa aquest curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)