Girona

Granell, Eloi, Becerra i Mata, amb proposta

No és d'ara, perquè l'interès del Girona de renovar Isaac Becerra, Àlex Granell i Jaime Mata ve de lluny. Sí que és cert que la demora en la resposta dels futbolistes, que van deixar passar el temps, va deixar congelades les negociacions. Ara s'han reprès, tot i que es desconeix si el club ho ha fet amb la mateixa generositat i energia de quan els va fer arribar la primera proposta després d'un curs excels de tots tres. El Girona també ha engegat converses amb Eloi Amagat, un altre dels que acaben contracte i que estava esperant que el Girona traduís sobre el paper el que ja li havia fet saber en converses informals.

Els de casa, més a prop

D'aquests quatre futbolistes, Eloi i Granell sembla que estan més a la vora de donar el sí que no pas Becerra i Mata. La renovació del porter està embardissada pels desitjos del barceloní de fer el salt a la màxima categoria. També és molt possible que el madrileny (12 gols la temporada passada i 5 aquesta) tingui propostes sucoses i ja s'hagi decantat per alguna.

“Les negociacions no són gens fàcils”, admet Quique Cárcel, que també reconeix que l'escenari ha canviat arran del canvi de propietat que hi ha hagut al Girona. “Crec que estem canviant el tarannà del club. S'ha vist que hi ha seriositat i un projecte al darrere i ganes de fer coses. Que hi hagi una bona base esportiva i que pel que fa al pressupost s'hagi fet un salt, també ajuda”, indica el director esportiu.

Més ampliacions?

A banda de treballar amb les renovacions, Cárcel també voldria ampliar la vinculació de jugadors que encara tenen una temporada més de contracte. Pere Pons seria el primer d'aquesta llista, però hi ha altres jugadors com Kiko Olivas i Rubén Alcaraz als quals el club veu molt més recorregut en el Girona.

Les cessions

El que és de calaix és que quan s'acabi el curs el Girona haurà de tornar els jugadors que té a préstec i recuperar els joves que ha cedit a altres equips perquè agafessin rodatge. Al Manchester City hi han de tornar Nwakali i Maffeo, mentre que Lejeune i Rubén Sobrino encara hi han d'aterrar perquè ni tan sols hi van posar els peus (el contracte amb els citizen ja duia grapats els bitllets cap a Montilivi). L'Espanyol ha de recuperar Parreño, Clerc i Jairo, tot i que el Girona hi estarà atent. El club de Montilivi també ha de recuperar els cedits.

QUIQUE CÁRCEL

“Estem canviant el tarannà del club i veuen que hi ha seriositat i un bon projecte”

LES CESSIONS

A final de curs, el Girona ha de retornar vuit jugadors i recuperar-ne set
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)