Territorial

La Jonquera no falla

Dues cares. Els d'Àxel Vizuete superen el Lloret amb una gran primera part i se situen a un punt del líder. Els selvatans, en canvi, veuen el descens de ben a prop

La Jonquera rebia el Lloret amb l'oportunitat de fer un salt en la classificació i col·locar-se tercer a només un punt dels dos primers, el Vilassar i l'Horta, i els d'Àxel Vizuete no van perdonar un Lloret que, amb la derrota d'ahir, veu com la zona de descens ja és només a quatre punts. L'ambició dels fronterers es va deixar veure des dels primers minuts i Gerard Muñoz es va erigir com a puntal d'un equip que va passar per sobre el rival en els primers minuts. El davanter jonquerenc va obrir el marcador en el minut 6 de partit superant per baix la sortida de Juqui i poc després, en el 18', va ampliar l'avantatge culminant una gran jugada de combinació dels locals. El 2-0 abans del minut vint va ser un cop molt dur per als lloretencs, que, tot i que van intentar reaccionar, van topar amb una defensa molt sòlida que no va fer cap concessió. En la segona meitat, el Lloret va fer una passa endavant, però no va ser capaç de generar suficients accions de perill per fer perillar la victòria local.

LA JONQUERA 2 LLORET 0

LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Alforcea, Massó (Chacón, 75'), Joel, Ivan Ruiz, Bena, Tidiane, Pol Compte (Bassols, 56'), Fran Pérez (Vergara, 56') i Gerard Muñoz (Henry, 80'). LLORET: Juqui, Pol Ros, Lobo, Poderoso (Chino, 75'), Pol Gómez, Narcís (Peti, 51'), Riky, Puntí (Arnau Terradas, 61'), Majó (Bader, 51'), Huertas i Aparicio. GOLS: 1-0 (6') Gerard Muñoz. 2-0 (18') Gerard Muñoz. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: als locals Massó, Bena, Vergara, Tidiane, Tini Montero i Joel; i als visitants Pol Gómez i Riky.