2a divisió FEF

La insistència té un premi

2a divisió B. Èric Reverter va decidir quedar-se a l'Olot fins al final de la temporada amb l'únic objectiu de convèncer el tècnic que pot gaudir de més minuts de joc dels que ha tingut fins ara (366)

Ser futbolista és un plaer del qual pocs poden gaudir professionalment. En un món en què tot semblen bones notícies, luxes i temps lliure, hi ha la part fosca d'haver de conviure amb el sentiment de jugar poc i estar al marge de la competició tot i esforçar-te com qualsevol. És en aquest punt que el sacrifici, el treball dur i la força mental tenen un paper important, una situació que coneix perfectament Èric Reverter, un dels futbolistes amb un paper més secundari a l'Olot que no defalleix i, a còpia de treball, intenta guanyar més protagonisme dins l'equip que dirigeix Antonio Rodríguez Rodri.

Èric Reverter va tenir les portes obertes per marxar de l'Olot en el mercat d'hivern. La direcció esportiva va donar l'opció de marxar als jugadors amb menys protagonisme dins l'equip per alleugerir la plantilla i no tallar les ales a cap dels seus components: “Tots érem conscients de la meva situació, ja que no tenia minuts. Si trobava alguna cosa interessant durant el mercat d'hivern, per mi i pel club, podia marxar, però no va sortir l'opció i vaig decidir quedar-me. En el futbol pot canviar tot de la nit al dia i jo el que haig de fer és treballar molt i esperar oportunitats com la darrera al Miniestadi”, comenta Èric Reverter, que davant la baixa de Mousa Bandeh va sortir com a titular en el matx contra el Barça B per jugar 62 minuts del duel: “Vaig notar la falta de ritme. Feia dos mesos que no podia jugar gaire i en el minut 60 ja em feien mal els bessons. En el futbol s'ha de ser constant en els partits, però també en els entrenaments”, hi afegia el jugador vallesà.

Reverter ha disputat 366 minuts de joc en els nou partits de lliga en què ha intervingut, 70 dels quals en els últims dos enfrontaments. El sabadellenc vol ajudar l'equip a sortir de la part baixa de la taula, un fet que no dubta que passarà: “Fa jornades que intentem sortir d'aquesta situació dolenta i plantejàvem cada partit com una final. No ho hem aconseguit, però aquesta setmana ens enfrontem a un rival semblant a nosaltres. Jugant a casa, contra el Badalona volem els tres punts”, diu l'exjugador del Sabadell i el Llevant B.

L'Olot intentarà sumar els tres punts al municipal per incrementar el bon moment a casa, una de les poques bones notícies amb què conviu: “Al municipal tenim més sort de cara a porteria i marquem amb més facilitat. Cada partit és una història diferent, però és evident que amb el suport de la nostra afició tot és més fàcil”, sentencia l'extrem esquerrà, que admet que l'equip és conscient que ha de sumar punts en breu: “Sabem que estem en una situació compromesa i en cada partit necessitem els tres punts, no ens valen els empats. Però tampoc ens hem d'afegir pressió. Tenim equip suficient per sortir del pou”, conclou Reverter, que continuarà insistint fins a obtenir el premi de jugar.

manel lladó

EL PROTAGONISTA

En el futbol, pot canviar tot de la nit al dia i jo el que haig de fer és treballar molt i esperar oportunitats com la darrera al Miniestadi

A L'ONZE

L'extrem ha pogut jugar tres partits com a titular, a més de sis estones des de la banqueta
Fa jornades que volem trencar la mala ratxa. Jugant a casa, contra el Badalona volem els tres punts
Èric Reverter
extrem esquerre de l'olot
Estem en una situació dolenta i en cada partit necessitem guanyar. No ens valen els empats, però tampoc ens hem d'afegir pressió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)