2a divisió FEF

L'Olot acaba la paciència i destitueix Rodri

Evidència. La junta acomiada el tècnic de Sant Feliu de Llobregat després de la desfeta a Sabadell, on l'equip no va mostrar símptomes de millores

Per molt que la junta directiva comandada pel seu president, Joan Agustí, intentés dilatar més la decisió, la derrota de l'Olot a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (3-0) va ser la gota que va fer vessar el got. La mala dinàmica de l'equip, que fa onze jornades que no guanya cap partit i ha aconseguit sumar només 6 punts de 33 possibles, ha encerclat el club, que no ha tingut cap més remei que prendre la decisió més dràstica possible. I és que els entrenadors són el punt de mira més fàcil a l'hora de buscar un revulsiu dins un equip de futbol i Rodri s'ha convertit en la víctima d'uns resultats pèssims i injustificables.

L'entrenador de Sant Feliu de Llobregat va arribar el 25 de novembre del 2014 al club substituint Arnau Sala. 453 dies després, Rodri acaba la segona etapa en un dels clubs que més l'ha marcat com a jugador i, sobretot, com a tècnic. L'augment substancial del pressupost destinat al primer equip però la precarietat dels resultats, que ha enviat la plantilla al descens directe a tercera, han precipitat els esdeveniments cap a un tècnic que s'ha caracteritzat per tenir la confiança de la junta directiva, tot gràcies als seus mètodes de treball, estil, filosofia i concepció del joc. I és que tot això que formava part dels ciments del projecte de Rodri haurà de quedar en un segon terme. La necessitat d'obtenir punts per salvar la categoria ha elevat la recerca de resultats a la prioritat màxima per a l'equip i l'entitat, que actualment només acumula 24 punts i es troba, per sort, a només dos de la salvació. Guanyar quatre partits en 26 jornades és una dada flagrant que cap argument pot defensar.

POCS ARGUMENTS

L'Olot només ha guanyat quatre partits dels 26 disputats i es troba en descens

LA RATXA ACTUAL

Els olotins fa onze partits que no guanyen i han sumat 6 del últims 33 punts possibles
Rodri ha estat 453 dies comandant l'Olot a segona B. Però no ha assolit bons resultats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)