Territorial

A casa els plouen alegries

1a catalana. L'Abadessenc supera l'Horta amb un gol afortunat en l'inici i molt de patiment fins al xiulet final

L'Abadessenc té molt difícil assolir la permanència, però si més no està aconseguint donar la cara i mantenir l'orgull a casa, on ha guanyat quatre dels últims cinc partits. Ahir contra l'Horta els ripollesos van tenir la sort de cara en el minut 2', quan un xut de falta de Trulls el va desviar la barrera i va fer inútil l'estirada de Fabi. Amb l'1-0 en el marcador, l'Abadessenc va haver de defensar com va poder les envestides de l'Horta, que va topar tres cops amb el pal abans del descans. Els de Dani Juvany, però, es van mantenir sòlids, i fins i tot els van anul·lar un gol legal en el 44' que podria haver matat el partit. En la segona meitat l'Abadessenc va tenir el partit més controlat i no va concedir tantes arribades a l'Horta, però va patir fins a l'últim segon.

ABADESSENC1
HORTA0

ABADESSENC: Genís, Maiki (Mesa, 58'), Nil Coll, Trulls (Illa, 75'), Aleix Contreras, Edgar, Pol Berenguer, Massegú, David Martín, Latorre (Albert, 87') i Fitó (Francis, 40'). HORTA: Fabi, Carles Mur (Carrique, 69'), Reyes, Esteve, Genís, Manel, Juan (Joel, 87'), Canelada (Muela, 55'), Pablo (Merino, 57'), Cañadilla i Xavi Torrent. GOLS: 1-0 (2') Trulls. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: als locals Nil Coll, Maiki, David Martín i Mesa; i al visitant Carrique.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)