2a divisió FEF

Dolça agonia

2a divisió B. El Cornellà, que diumenge va guanyar amb una diana de David Garcia en el 87', ha aconseguit cinc victòries amb gols en els últims cinc minuts

Quan un equip arriba al març en disposició de lluitar pel play-off, passa a ser candidat a l'ascens. L'etiqueta de revelació sol caducar al mes de desembre, i l'arribada de la primavera marca quina ha de ser la batalla que ha de jugar cadascú. La del Cornellà és molt clara: és el moment de l'ambició. Aquest és el missatge que hi ha al vestidor després de la victòria agònica i de mèrit de diumenge passat, en què els de Jordi Roger van jugar amb un home menys durant gairebé una hora. El gol arribaria a tres minuts del final, quan David Garcia, en estat de gràcia, va rematar al fons de la xarxa una falta servida per Ñoño. El capità, doncs, va emular allò que ja havia fet al camp del Reus en el primer partit de l'any: resoldre amb una diana en el tram final del partit.

El Cornellà, de fet, és un equip abonat a les alegries agòniques. Aquesta temporada els verds han marcat el gol de la victòria en els últims cinc minuts en cinc ocasions, tres de les quals en el temps afegit. Als de Jordi Roger els agrada la marxa. Aquest caràcter batallador, amb tot, s'ha acabat traduint en 10 punts extres que són els que permeten al quadre del Baix Llobregat bregar entre pesos pesants com el Lleida –fa tan sols uns mesos, amb els blaus s'hi van jugar la permanència–, l'Hèrcules o l'Alcoià. Sense aquest plus a última hora, el Cornellà estaria empatat amb el Sabadell, ocupant l'onzena posició.

Contra els que pateixen

Un cop afermat a la zona d'ascens, el Cornellà s'hi vol mantenir. Els de Jordi Roger s'enfrontaran en els pròxims partits a equips de la part baixa –el Llosetí, la Pobla, l'Espanyol B (el filial està en una zona còmoda) i l'Hospitalet– i volen imposar el seu millor moment de forma, ja que el tram final de temporada és de traca. I és que els del Baix Llobregat tancaran la lliga amb partits que poden ser determinants contra l'Alcoià, el Vila-real B, el Lleida i el Reus. Més emoció, impossible.

LES XIFRES

10
punts
és el valor directe dels gols agònics, que han permès al Cornellà lluitar pel ‘play-off'.
Cornellà-Barça B
2-1
Dani Martí (1') i ÓSCAR MUÑOZ (93')
Badalona-Cornellà
0-2
Dani Martí (47') i Enric (44')
Cornellà-Sabadell
3-2
Pelegrí (14') i Enric (42' i 44')
Atl. Balears-Cornellà
1-2
Enric (44' i 64')
Cornellà-V. Mestalla
3-2
Enric (2'), Borja (11') i JOEL (85')
Olímpic-Cornellà
0-3
Pep Caballé (62'), Óscar Muñoz (71') i Masqué (80')
Llosetí-Cornellà
1-2
Óscar Muñoz (14') i Ñoño (75')
Cornellà-Alcoià
1-0
ÑOÑO (92')
Reus-Cornellà
1-2
Ñoño (40') i DAVID GARCIA (93')
Sabadell-Cornellà
0-1
David Garcia (67')
Cornellà-At. Balears
2-1
Uche (11') i Abraham (53')
Cornellà-Olímpic
1-0
DAVID GARCIA (87') * En majúscula, amb el minut en negreta, els gols marcats en els últims cinc minuts de partit.
3r
amb 46 punts
és l'equip verd. Sense la inspiració a última hora, els de Jordi Roger serien onzens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)