Nàstic

El candidat més regular

Nàstic. L'equip grana és l'únic de la categoria que no ha encaixat més de dos gols en un partit, no ha encadenat mai dues derrotes i acumula dinou jornades entre els sis primers classificats

El Nàstic arriba en bona posició i amb bons arguments al tram decisiu del campionat. Més que encarrilada la permanència, ja fa dies que l'objectiu de l'equip grana és l'ascens i, de fet, és un dels candidats més ben posicionats. El seu principal aval és la regularitat que ha demostrat des que va començar la lliga, que el fa un equip difícil de batre que competeix en tots els partits i que no pateix desconnexions. El Nàstic és un dels equips que més jornades acumula entre els sis primers classificats: dinou. Només el superen l'Osasuna, el Còrdova i l'Alavés. S'hi va situar per primera vegada en la segona jornada i ara ocupa la quarta posició.

Hi ha dues dades que demostren que el Nàstic és un equip constant i fiable, que no ha patit davallades durant la competició ni durant els partits. D'una banda, no ha perdut mai dos partits seguits. Les sis derrotes que ha acumulat en les 27 jornades disputades –només han perdut menys partits el Leganés i l'Oviedo– s'han produït en la quarta, en la setena, en l'onzena, en la tretzena, en la dissetena i en la vintena. Ara n'encadena set sense ser derrotat. D'altra banda, el Nàstic és l'únic equip de segona A que no ha encaixat més de dos gols en un mateix partit. Malgrat que no és l'equip menys golejat –ha rebut 28 gols, una xifra que milloren set equips–, la seva defensa és la més regular. El Girona i el Leganés són els dos equips que han rebut tres gols només en un partit, i en els dos casos va ser en la primera jornada. Són dos dels equips més en forma, juntament amb el Nàstic. Els gironins també fa set partits que no perden i els madrilenys, invictes al seu estadi, són líders.

“Hi ha una igualtat terrible i s'ha de valorar la feina que fem per ser on som”, destaca el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, conscient que el seu equip ha de mantenir la regularitat, ja que qualsevol sotrac es pot pagar amb la pèrdua de diverses posicions. Ara mateix, només hi ha sis punts entre el Nàstic i el dotzè, el Girona. “Hem de continuar en aquesta línia si volem seguir aspirant a estar dalt”, diu l'entrenador valencià, satisfet amb el nivell competitiu i d'ambició dels seus.

EL TÈCNIC, SATISFET

“Hi ha una igualtat terrible i s'ha de valorar la feina que fem per ser on som”, diu Moreno

POQUES DERROTES

El Nàstic tan sols ha perdut 6 dels 27 partits disputats, superat només pel Leganés i l'Oviedo

Immers en la millor dinàmica

Ja fa temps que el Nàstic ha deixat de ser la revelació i l'equip que duia la inèrcia positiva de l'ascens per convertir-se en una realitat i en un dels candidats ferms a acabar entre els sis primers. De fet, ara està en el millor moment de la temporada, si més no pel que fa als resultats, ja que està immers en la millor dinàmica des que va començar la lliga: set jornades sense perdre, en les quals ha guanyat quatre partits i n'ha perdut tres. Aquesta sèrie de resultats li han permès situar-se en el quart lloc, a cinc punts del segon –primer equip que pujaria directe– i a sis del líder. Diumenge, al camp de l'Alcorcón, vuitè amb dos punts menys, el Nàstic té una altra prova de foc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)