Territorial

Guanyar sense cobrar

1a catalana. Després dels darrers bons resultats, el Reddis, en una situació extraesportiva delicada, amb diversos mesos d'impagaments, ja no veu la salvació com una quimera

“Ara fa tres setmanes, abans del partit contra el Castelldefels, la directiva ens va comunicar que no ens podria pagar els tres mesos que ens devia ni les nòmines fins a final de temporada.” Aquesta és la crua realitat que viu el Reddis explicada pel seu entrenador, Miki Aguza.

Després de la reunió amb la directiva, el tècnic va posar a disposició de la seva plantilla la seva continuïtat: si el 90% dels jugadors decidien seguir, ell també. I així va ser. Menys Raúl Vates i Borja Abenia, els dos futbolistes més experimentats, la resta de la plantilla va decidir tirar endavant i lluitar fins al final. “Hi ha molt bona connexió entre els jugadors i el cos tècnic”, destaca Aguza.

I contra tota la lògica, com pitjor estaven les coses fora del terreny de joc més va respondre l'equip sobre el camp. Dues victòries en tres partits des de que van conèixer la notícia han impulsat el Reddis a creure en la salvació. Van tenir un mal començament de lliga –vuit derrotes consecutives–, però ara ja són a només tres punts de la salvació –que marca el Farners, del grup 1, com a millor 14è–. “Serà molt difícil aconseguir la permanència, però mai no hauríem imaginat que ara hi seríem tan a prop”, explica el tècnic del Reddis, que defineix els dos enfrontaments vinents, a domicili i contra rivals directes, com a dos partits que marcaran el futur de la seva lluita en la classificació.

Motivació

El punt més delicat és la motivació dels futbolistes en una situació extraesportiva com la que viu l'equip. “He de parlar molt amb ells, però són joves, tenen gana i tenen la il·lusió de poder jugar l'any que ve, com a mínim, a primera catalana”, conclou l'entrenador del conjunt reusenc.

LES REACCIONS

La directiva ens va comunicar que no ens podria pagar els tres mesos que ens devia
Miki Aguza
entrenador del reddis
Serà molt difícil aconseguir la permanència, però mai no hauríem imaginat que ara hi seríem tan a prop
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)