Territorial

La Jonquera no perdona i ja ocupa zona de promoció

Superiors. Els d'Àxel Vizuete decideixen el matx en una gran primera meitat davant un Abadessenc molt inofensiu i que s'allunya de la salvació

No hi va haver sorpresa en el duel de la demarcació més desequilibrat segons marca la classificació. La Jonquera va fer valer la seva condició de candidat a l'ascens i va superar un Abadessenc que no troba la manera de competir amb garanties a fora de casa. Gràcies a la victòria, els jonquerencs es situen en la segona posició de la classificació, empatats a punts amb els tres següents i a només un del líder, el Vilassar. Des del primer moment els d'Àxel Vizuete van deixar clar que a casa volen els tres punts cada partit. Superiors en tot moment, els locals van generar molta més sensació de perill, però no es van poder avançar en el marcador fins al minut 18, quan Pol Compte va transformar un clar penal comès pel porter Genís sobre Bassols. Amb el marcador a favor, els locals no van afluixar i abans de la mitja part van aconseguir ampliar l'avantatge amb el 2-0 que acabaria sent definitiu. Bonmatí va aprofitar una pilota morta dins de l'àrea després d'un córner i amb una rematada d'esperó va enviar la pilota al fons de la xarxa. En la represa el guió del partit va canviar. La Jonquera va abaixar la intensitat i ja no va arribar amb perill a la porteria rival L'Abadessenc, però, tampoc va tenir capacitat de reacció i no va fer patir en cap moment els locals, que es van dedicar a deixar passar els minuts i a esperar el xiulet final.

ABADESSENC0
LA JONQUERA2

LA JONQUERA: Toni Montero, Bonmatí, Ivan Ruiz, Alforcea (Anderson, 83'), Amós Gasca, Pol Compte (Massó, 67'), Bena, Tidiane, Bassols (Rama, 56'), Gerard Muñoz (Henry, 67') i Fran Pérez (Vergara, 86'). ABADESSENC: Genís, Guillem, Nil Coll (Illa, 67'), Aleix (Edgar, 46'), Maiki (Mesa, 67'), Francis (Argelagués, 81'), Pol Berenguer, Massegur, Fitó (Latorre, 21'), David Martín i Trulls. GOLS: 1-0 (18') Pol Compte, de penal. 2-0 (37') Bonmatí. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: al local Rama; i als visitants Guillem i David Martín.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)