Territorial

Una jornada propícia per consolidar objectius

1a catalana. El Farners, l'Abadessenc i el Lloret reben avui a les 16 h la Molletenca, el Manresa i el Mollet, respectivament

Fins a tres representants gironins dels sis que hi ha en el grup 1 de primera catalana disputen en el dia d'avui els partits corresponents a la jornada 23 del campionat de lliga. Tots tres ho faran com a locals, a les 16 h, i afrontaran partits propicis per sumar punts i fer un pas més per mirar d'aconseguir els objectius fixats.

El Farners rep la visita del cuer, la Molletenca. El conjunt de Santa Coloma només ha perdut un partit en les últimes set jornades –ha sumat 12 punts dels 21 possibles–, però es manté en una plaça delicada. Tot i la millora, els selvatans estan en descens i saben que els tres punts en joc contra el cuer no es poden escapar. La Molletenca només ha guanyat dos partits aquest curs i, amb 10 punts, té un peu i mig a segona catalana.

L'Abadessenc lluitarà per evitar un descens prematur contra el Manresa. L'equip de Sant Joan de les Abadesses ha guanyat quatre dels últims cinc enfrontaments que ha disputat davant la seva afició i té com a objectiu continuar fent-se fort contra els del Bages. No ho tindran fàcil, ja que els manresans són sisens i estan en el grup ampli d'aspirants a lluitar per l'ascens a tercera.

L'altre representant gironí que juga avui a la tarda és el Lloret, que rep el Mollet. El conjunt lloretenc ha encadenat dues derrotes que l'han acostat perillosament a la zona de descens. Encara amb un petit marge, els jugadors dirigits per Edu Urdiales intentaran tornar al camí del triomf per continuar mantenint el coixí respecte al descens o ampliar-lo.

El contrincant dels de la Selva no passa el millor moment després de vèncer només en una de les últimes set jornades del campionat de lliga –al camp de l'Escala (1-2)–, però és a la zona tranquil·la de la taula, en novena posició.

En la jornada de demà, la Jonquera, el Girona B i l'Escala se les hauran amb el Tona, el Sants i el Mataró, respectivament.

EL PERILL

El Farners ha millorat els seus registres però no pot fallar contra el cuer de la taula

ALLARGAR LA VIDA

L'Abadessenc s'ha fet fort a casa –quatre victòries en els últims cinc matxs– i en vol més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)