Territorial

El Lloret perd en l'últim minut i encadena la tercera derrota

1a catalana. Els selvatans cauen en un final boig i avui poden acabar en zona de descens

LLORET2
MOLLET3

LLORET: Juki, Aparicio, Lobo, Poderoso, Pol Ros, Riky, Bader (Majó, 54'), Arnau (Huerta, 84'), Puntí (Moisés, 46'), Moha i Peti (Expósito, 36'). MOLLET: Pol, Cirera, Suli, Serrano, Guty, Juan Pérez, Mañosa (Gurrea, 18' (Fernández, 65')), Chipi (Arqués, 82'), Aitor, Illescas (Solà, 82') i Jandro. GOLS: 0-1 (30') Juan Pérez. 1-1 (37') Moha. 1-2 (66') Chipi. 2-2 (85') Pol Ros. 2-3 (90') Arqués. ÀRBITRE: Capdevila Espitia. T.G.: als locals Peti, Bader i Riky; i als visitants Mañosa, Chipi, Gurrea i Serrano. COMENTARI: Cada punt és or aquesta temporada a primera catalana i ahir el Lloret va veure com un punt que ja tenia al sac s'escapava en l'últim minut per un gol d'Arqués aprofitant un error de la defensa selvatana. El cop va ser encara més dur perquè els d'Edu Urdiales van haver d'anar a remolc en el marcador des del 66', però a cinc minuts del final Pol Ros havia aconseguit igualar el marcador en una jugada d'estratègia. A més, el Lloret va fer mèrits per no acabar derrotat, però els petits detalls se li van girar en contra en tot moment. Ja en la primera meitat, després d'una primera mitja hora plena d'imprecisions, el Mollet es va avançar amb un gol olímpic de Juan Pérez. La reacció dels lloretencs va ser ràpida i bona, i Moha va empatar amb una molt bona volea abans del descans. En la represa, també, l'1-2 de Chipi va arribar en una acció aïllada quan més dominava el Lloret.