Territorial

Un penal injust que surt molt car

1a catalana. El Girona B acaba empatant un partit que anava guanyant 2-0 per un penal molt polèmic assenyalat en l'últim instant

El Girona B va veure ahir com tres punts que ja tenia al sac es convertien en un de sol en un moment. Després de fer un gran partit contra un dels aspirants a l'ascens, el Sants, els de Nacho Castro van acabar empatant per culpa d'un penal que el col·legiat va assenyalar per, presumptament, haver evitat gol amb la mà en una acció embolicada dins l'àrea. L'àrbitre va indicar la pena màxima a instàncies de l'assistent, i va expulsar Genís, que estava fora de l'àrea en el moment de l'acció. Franco ho va aprofitar i va transformar el penal en l'empat definitiu. Fins llavors, el Girona B havia fet un partit quasi perfecte. S'havia avançat en el 31' en una jugada d'estratègia culminada per Morales, havia dominat la segona meitat i havia tingut nombroses ocasions fins que Galass va fer el 2-0 amb un bon xut en el 69'. A partir del 2-0, però, el matx ja s'havia començat a complicar, i en el 73' Fran havia marcat el 2-1 de falta directa.

GIRONA B2
SANTS2

GIRONA B: Quinti, Genís, Morales (Saam, 74'), Mamau, Caballero (Pujol, 39'), Gelmà, Galass, Coro, Litus (Gallardo, 74'), Bonaventura (Miki, 57') i Soufiane. SANTS: Carlos, Alberto, Picolo, Aleix (Mulero, 62'), Guille (Gala, 82'), Navarro, Crivillés (Navas, 82'), Gaudioso, Arbulu (Franco, 62'), Tamàs (Freixenet, 88') i Fran. GOLS: 1-0 (31') Morales. 2-0 (69') Galass. 2-1 (73') Fran. 2-2 (90') Franco, de penal. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: als locals Morales, Mamau i Galass; i als visitants Guille i Navarro. T.V.: Directa al local Genís (88') i al tècnic Castro.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)