Girona

Alta hospitalària i compte enrere per a Pere Pons

Sense pistes. El club no ha donat cap data sobre la reaparició del mig, que possiblement es demorarà encara unes setmanes

Pere Pons va rebre ahir l'alta hospitalària després d'haver estat tota una setmana ingressat a l'hospital universitari Sagrat Cor de Barcelona, però el migcampista de Sant Martí Vell encara trigarà uns dies a rebre l'alta mèdica que determinarà el seu retorn als terrenys de joc. El club, com ja és habitual en pràcticament tots els casos de lesions, no ha fet pública ni cap data aproximada de la possible reaparició ni tan sols cap termini sobre el temps estimat de baixa per a casos com el del futbolista gironí.

Malgrat completar els 90 minuts contra el Mirandés, Pere Pons va rebre durant el partit un fort cop a la cuixa del qual encara es ressentia 48 hores després. Després de sotmetre's a les proves pertinents se li va drenar un edema localitzat entre els músculs recte anterior i vast intermedi, que també afectava el territori de la vena femoral. Pere Pons ja es va perdre el duel a Almeria i res no fa pensar que pugui estar a punt per al partit de diumenge contra el Leganés ni possiblement per al d'aquí a quinze dies a Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)