2a divisió FEF

Obligacions per complir

2a divisió B. Per salvar la categoria, l'Olot, que avui visita l'Eldenc, ha d'aconseguir millorar el seu bagatge fora de casa. A Elda, té l'oportunitat de guanyar-hi el primer partit del curs a domicili

L'Olot visita el camp de l'Eldenc (18 h). El conjunt de la Garrotxa afronta el duel com una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria a domicili, que li permetria fer el pas de qualitat necessari per sortir de les posicions més fatídiques de la taula. Els olotins es troben actualment en la setzena posició, la que els obligaria a disputar el play-off de permanència a la categoria contra un dels altres tres setzens dels grups de la categoria, un fet que vol evitar de totes les maneres possibles l'Olot, que torna a la competició després de quinze dies sense jugar ni un partit a conseqüència de l'eliminació del que havia de ser el seu rival, l'Huracán: “Ens han anat bé aquests dies per ordenar idees, entrenar-nos fort i a la nostra manera. A més, hem recuperat tres jugadors i hem sumat tres punts sense jugar, això és el millor”, comenta l'entrenador de l'Olot, Santi Castillejo, que podrà tornar a comptar amb Hèctor Simón, Èric Reverter i Jorge Rojas, baixes en l'últim partit contra el València B, i Sergio Ortiz, que ha tornat a entrenar-se amb el grup però encara li falta el punt de forma òptim per estar en plenes condicions.

El contrincant de l'Olot, l'Eldenc, es troba en la setena posició de la taula, amb 44 punts. En l'última jornada va perdre 3-2 al camp d'un Hospitalet que va fer el gol de la victòria jugant tota la segona part amb nou jugadors: “Ho tenien tot de cara contra l'Hospitalet i segur que els ha enrabiat. Potser sortiran molt motivats, i els pot anar en contra. De totes maneres, quan comença un matx nou, ja no penses en el darrer que has jugat”, puntualitza Castillejo, que mostra respecte màxim cap als alacantins: “L'Eldenc és un rival perillós, que va més amunt del que es pensava, i per això juga sense pressió, amb valentia i a l'atac. A casa tenen la gespa artificial apamada i juguen sense por de res. Haurem d'estar molt concentrats”, analitza el tècnic navarrès.

El conjunt garrotxí va golejar l'Eldenc en la primera volta (5-0), un precedent que segurament despertarà ànims de revenja per als blaugrana, que volen refer-se del cop a la Feixa Llarga i, de retruc, del duel de la primera volta: “Segur que aporta bons records als futbolistes que van disputar aquell duel, però no tindrà res a veure. Són diferents l'escenari, les dinàmiques dels equips i, fins i tot, els protagonistes”, diu Castillejo, que referent a la millora que ha de començar a reflectir-se dels números dels seus a domicili hi afegeix: “Per salvar-nos hem de guanyar a fora, i també a casa. Plantejarem el partit igual, independentment de si juguem al municipal o no. Només així tindrem més opcions de triomf.”

L'Olot sempre ha guanyat l'Eldenc des que juga a segona B. A més de la golejada de la primera volta (5-0), el curs passat els olotins van vèncer al Nuevo Pepico Amat (0-1), amb Arnau Sala, i al municipal (2-1), amb Rodri.

LA PRÈVIA

L'Eldenc és un rival molt perillós, que va més amunt del que es pensava, i per això juga sense pressió ni por, amb valentia i sempre a l'atac
Plantejarem el partit igual que si juguéssim a casa. Només així tindrem més opcions
Santi Castillejo
Entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)