Territorial

El líder no vol confiances amb el Barcelona

Divisió d'Honor Juvenil. L'Espanyol, amb l'objectiu d'ampliar distàncies contra el màxim rival, molt necessitat de punts

Per segon any consecutiu, i tot i perdre importants jugadors, la trajectòria de l'Espanyol a la divisió d'honor juvenil és impecable. L'avantatge de sis punts amb el segon classificat, el Mallorca, i la diferència de 14 punts amb el Barça (quart) evidencien el gran estat de forma de l'equip de Gallego, que només ha perdut un partit a domicili des que va començar la lliga, en el primer partit. Demà (12 h) jugarà contra el Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper.

“El nostre equip s'ha mostrat molt competitiu durant la temporada. Té fases de joc en què podria millorar, però estic molt satisfet amb el rendiment”, explica l'entrenador de l'Espanyol juvenil, David Gallego, que té el pla traçat per al partit contra el Barcelona: “Hem d'assolir el nostre objectiu i aconseguir jugar al que nosaltres volem. El que aconsegueixi imposar el seu joc durant més temps, tindrà més possibilitats de guanyar”. “Per la trajectòria que ha demostrat l'equip al llarg de la temporada no crec que els jugadors surtin amb més pressió”, conclou l'entrenador blanc-i-blau.

LA REACCIÓ

Tenim fases de joc en què podríem millorar, però estic molt satisfet amb el nostre rendiment
David Gallego
entrenador de l'espanyol juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)