2a divisió FEF

La Pobla fa un gran pas endavant

Rival liquidat. El filial del Nàstic es va imposar al Llosetí amb dos gols a pilota aturada i agafa oxigen

La Pobla va fer un pas ferm amb vista a les seves aspiracions de salvar-se, ja que va aconseguir una soferta victòria contra un rival directe de la part baixa, el Llosetí. Els de Martín Posse es van imposar gràcies a la seva precisió en dues accions d'estratègia en el tram final, contra un Llosetí bregador que va estar a punt d'esgarrapar un puntet. En el primer temps gairebé no hi va haver ocasions de perill. Només Stephane Emana, amb les seves incursions, semblava inquietar la rereguarda mallorquina. Després de la represa, en canvi, la cosa es va animar. Sobretot gràcies a la mestria de Nacho Pérez a pilota aturada. I és que una falta executada a la perfecció pel migcampista del filial a la frontal de l'àrea va permetre obrir la llauna en el 73'. Vuit minuts després, Emana va tenir el segon a les seves botes però va xutar a sobre de Mingo després de plantar-se sol a davant seu. Poc després, en el 85', Regis va aprofitar la manca de tensió defensiva grana per batre Varo i empatar. Per fortuna, dos minuts després, una falta servida de nou per Nacho Pérez va acabar amb una rematada de Polaco al fons de la xarxa que va decidir el duel.

LLOSETÍ1
LA POBLA MAF.2

LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Cristian Márquez, Víctor Garcia, Polaco, Joaqui, Vadillo, Gil (Nacho Pérez, 62'), Carlos García (Acosta, 77'), Emana, Gabi López i Jaime Vidal (Kike Tortosa, 81'). LLOSETÍ: Mingo, Campins, Jaume Pol, Mairata, Rigo, Joan Salvà, Héctor (Regis, 69'), Bernat Alomar, Pol Lirola (Júnior, 78'), Cristian i Bibi (Javi Ramos, 74'). GOLS: 1-0 (73') Nacho Pérez. 1-1 (85') Regis. 2-1 (87') Polaco. ÀRBITRE: Vila Sánchez. T.G.: als locals Cristian Márquez, Carlos García, Acosta i Nacho Pérez; i als visitants Mingo, Campins, Mairata, Rigo i Cristian. PÚBLIC: Uns 750 espectadors.

ELS VESTIDORS

Hem fet una bona feina i ens hem imposat. Hem sofert, però hem d'estar satisfets igualment
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
Aquesta derrota és un cop fort per nosaltres; tal com ha anat, el partit era per acabar en empat
Nico López
ENTRENADOR DEL LLOSETÍ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)