Territorial

Un equip belga era a l'aeroport de Brussel·les

El KAS Eupen de categoria cadet, l'únic equip belga inscrit en aquesta edició del MIC, es va veure sorprès per l'atemptat terrorista que ahir, a les vuit del matí, hi va haver a l'aeroport de Zaventem de la capital belga, que va causar, com a mínim, 14 morts i 92 ferits. En el moment de l'explosió, l'equip belga estava a punt de pujar a l'avió que l'havia de dur a Catalunya, que tenia previst sortir a les nou del matí. L'expedició, formada també per familiars dels jugadors, estava lluny de la zona afectada, de manera que ningú va prendre mal. El vol, però, va ser cancel·lat i el desplaçament del KAS Eupen va perillar. Finalment, però, l'equip belga va emprendre el viatge a Catalunya en autocar. La seva arribada a Lloret de Mar, on s'allotjarà durant la competició, està prevista per avui entre les dotze i la una del migdia. El KAS Eupen havia de jugar el primer partit a les 4 de la tarda a Llagostera contra els canaris del Reale Laguna, però el partit ha estat reprogramat a les 8 a Lloret de Mar. El KAS Eupen forma part del grup J de la categoria B (cadet), en què també té com a rivals el Roses i l'Hapoel Irony Yokneam.

Es dóna el cas que el primer equip del KAS Eupen, de la segona divisió belga, és entrenat pel palamosí Jordi Condom, exjugador, exentrenador i exdirector esportiu del Palamós. El seu assistent és el vigatà Manel Expósito, que l'any passat va retirar-se com a jugador en aquest equip.

La resta d'equips del MIC que ahir van viatjar a Catalunya no van quedar afectats per les incidències que els atemptats terroristes van provocar en diferents aeroports europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)