Territorial

El clàssic, per al Barça

Alevins. Va derrotar el Madrid (2-0) en futbol 11 i l'Espanyol es va imposar en la final de futbol 7

El FC Barcelona es va prendre la revenja de l'última edició del MIC i es va imposar al Real Madrid en la final alevina de futbol 11 (2-0) després d'haver perdut la de l'any passat, contra el mateix rival, per 1-0. L'equip blaugrana, amb jugadors que van deixar grans detalls de qualitat al llarg del torneig, havia eliminat l'Alboraya en les semifinals jugades al matí (3-0), mentre que el seu rival madrileny es va haver de jugar l'accés a la final en la tanda de penals de la semifinal contra l'Stoke City, que va acabar amb resultat d'empat a zero. El Barça va finalitzar la competició sense haver encaixat cap gol en set partits entre la fase regular i les eliminatòries i, en canvi, en va marcar 41. Els equips gironins que van arribar més lluny van ser el Girona, el Figueres i el Baix Ter, que van caure en els vuitens de final.

L'Espanyol repeteix en F-7

El triomf en la final alevina de futbol 7 va ser per a l'Espanyol, que es va imposar al València (5-1) i que va revalidar el títol assolit l'any passat contra el mateix rival (3-2). L'Espanyol havia derrotat en les semifinals el Gimnàstic de Manresa (0-3), mentre que el València es va imposar al Mercantil (3-1). Aquest és el quart títol seguit de l'Espanyol en aquesta categoria del MIC. Les dues finals alevines es van disputar al camp municipal de Palamós, que va registrar una entrada d'uns 3.500 espectadors.