L'Abadessenc s'aferra a casa per mantenir l'esperança

1a catalana. Els ripollesos encadenen dos victòries per primera vegada aquest curs

ABADESSENC3
VILASSAR2

ABADESSENC: Joel, Nil Coll, Aleix, Edgar, Trulls (Cabanas, 84'), Mora (Pajares, 62'), Berenguer, David Martín (Maiki, 74'), Massegú, Èric Latorre (Illa, 88') i Mesa. VILASSAR DE MAR: Dani, Javi, Adri, Peque, Marcel (Sebas, 74'), Lluís Tejero, Arnau (Edgar, 46'), Benito (Raúl, 68'), Cebri (Luís, 68'), Guille i Soufiane. GOLS: 1-0 (10') Latorre. 1-1 (27') Peque. 2-1 (30') Aleix. 2-2 (36') Soufiane. 3-2 (38') Trulls. ÀRBITRE: García Cobos. T.G.: als locals Edgar i Mesa; i als visitants Marcel, Cebri i Lluís Tejero. COMENTARI: Potser ha arribat tard, però la reacció de l'Abadessenc és excepcional. Ahir els de Dani Juvany van aconseguir encadenar la segona victòria per primer cop aquest curs, i a més van superar un dels grans candidats a l'ascens: el Vilassar. Els ripollesos van saber controlar els maresmencs i tot i que van patir fins al final, van poder sumar tres punts que mantenen viva l'esperança de la permanència. El partit es va decidir en una primera meitat de bogeria. Latorre va avançar els de Dani Jubany en el 10' després d'una gran jugada individual, però a partir del 27' va arribar l'allau de gols. Peque va empatar el matx en el 27' amb una volea, però Aleix va tornar a avançar els ripollesos tot seguit (30'). El mateix va passar abans del descans, quan Soufiane va marcar l'empat a dos, però Trulls va fer el definitiu 3-2 abans del descans.