Territorial

El Lloret es complica la vida

1a catalana. Els d'Edu Urdiales perden a casa contra el Mataró mentre tots els seus rivals sumen els tres punts

El Lloret rebia la visita d'un rival directe, el Mataró, i amb una victòria podia agafar oxigen i situar un equip més en la lluita de la zona baixa, però va caure derrotat davant l'efectivitat de cara a porteria dels maresmencs. A més, tots els rivals dels selvatans van sumar els tres punts i compliquen la situació dels d'Edu Urdiales, que demà poden acabar la jornada en descens si el Girona B guanya. Ahir, els gols van arribar en la represa després d'un primer temps sense accions destacades. El Mataró es va avançar per mitjà de Baba, que va rematar una centrada des de la dreta quan només feia tres minuts que era a la gespa (63'). El Lloret va aconseguir respondre amb un golàs de Moha, que va culminar una jugada individual amb un potent xut per l'escaire. Però el Lloret, quan ja tenia l'empat a tocar i fins i tot es llançava a buscar la victòria, va quedar glaçat quan, en el 89', va veure com Marc, amb una gran rematada dins l'àrea, va fer pujar el definitiu 1-2 al marcador que certificava una derrota que pot sortir cara als selvatans.

LLORET1
MATARÓ2

LLORET: Prado, Jordi Valls (Peti, 66'), Aparicio, Poderoso, Pol Ros, Riky, Moi, Bader, Arnau (Martínez, 66'), Puntí i Narcís (Moha, 66'). MATARÓ: Joel, Parri, Víctor (Baba, 60'), Aitor, Abel, Rodri (Uri, 71'), Ousman (Marc, 84'), Javi (Cristian, 60'), Fiti, Wily i Isma. GOLS: 0-1 (63') Baba. 1-1 (74') Moha. 1-2 (89') Marc. ÀRBITRE: Creus Soler. T.G.: als locals Aparicio, Poderoso, Puntí i Martínez, i als visitants Joel, Abel, Javi, Cristian i Marc. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)