Territorial

La por de baixar pesa molt més

1a catalana. El Girona B surt del descens després de superar la Jonquera, que veu com s'allunya del segon lloc

El Girona B, després de veure com els seus rivals de la zona baixa, excepte el Lloret, havien aconseguit ahir la victòria, era conscient que necessitava fos com fos una victòria si no volia veure com se li complicava molt la permanència. Per això va sortir a buscar els tres punts des del primer moment, però es va trobar un equip sòlid com la Jonquera que també s'hi jugava part de les seves aspiracions de seguir lluitant per les dues primeres posicions de la classificació. Però totes les urgències no són iguals, i el filial gironí va demostrar que els equips que lluiten per salvar la categoria sempre tenen un plus que els fa molt perillosos, i van aconseguir els tres punts gràcies a un gol de Litus en l'inici del partit. La Jonquera, com sempre, va sortir a veure-les venir. Mantenint-se molt ben ordenats en defensa, els d'Àxel Vizuete van arribar amb perill a l'àrea gironina en els primers minuts de partit gràcies als contraatacs, però no van aconseguir generar cap ocasió clara de gol. En canvi, qui sí que va estar encertat va ser el filial gironí, que en la primera ocasió clara no va perdonar. Litus va caçar una pilota morta després d'un rebot i amb un bon xut de vaselina va superar Toni Montero per fer el primer i únic gol del partit. El gol no va canviar l'escenari. Els de Nacho Castro van seguir duent la iniciativa contra un conjunt fronterer que va seguir mantenint l'ordre i buscant els atacs ràpids quan en tenia l'oportunitat, però a tots dos els va costar massa generar ocasions de gol. En l'inici de la segona meitat la Jonquera va tenir l'ocasió més clara en un un contra un de Chacón que, amb poc angle, no va saber transformar en el gol de l'empat. En el 66' l'expulsió de Massó va condicionar el matx, ja que el joc es va tornar molt més pausat i travat, i la Jonquera va perdre gran part de les seves opcions de capgirar el resultat. A més, va topar amb un Girona B molt més seriós del que era habitual, i que va aconseguir no haver de passar angúnies per mantenir el marcador favorable. De fet, excepte un bon xut de Bassols a les acaballes que va refusar bé Quinti, el filial gironí no va permetre que passés res interessant en els últims quinze minuts, i va assegurar una victòria que els permet seguir fent camí cap a la permanència.

GIRONA B1
LA JONQUERA0

GIRONA B: Quinti, Mamau, Morales, Diego Caballero, Pujol, Carbó, Gelmà, Miki (Saam, 71'), Litus (Nahuel, 71'), Soufiane (Yaya, 88') i Coro. LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Massó, Joel (Vergara, 71'), Bonmatí, Bena, Tidiane, Chacón (Henry, 61'), Bassols, Gerard Muñoz (Fran Pérez, 61') i Ivan Ruiz. GOLS: 1-0 (16') Litus. ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: als locals Mamau, Coro, Saam i Pujol; i als visitants Joel i Tidiane. T.V.: al visitant Massó (62') per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)