2a divisió A

A fora sí que ho veuen

Nàstic. La prudència instal·lada a Tarragona contrasta amb les valoracions dels entrenadors rivals, que reconeixen que el conjunt de Vicente Moreno és candidat a l'ascens directe

“Un equip preparat per pujar.” “Fa la pinta que alguna cosa bona pot passar.” Els rivals que s'han enfrontat fins ara al Nàstic tenen clar el potencial del conjunt grana. Tant l'entrenador del Còrdova, José Luis Oltra, com el del Numància, Jagoba Arrasate, van expressar les molt bones sensacions que ofereix el conjunt grana de cara a l'ascens. Tots dos s'han enfrontat les dues últimes jornades i saben el pa que s'hi dóna, a Tarragona.

“La regularitat durant tota la temporada els atorga la possibilitat de ser candidats a tot”, va dir Oltra després de l'empat a 4 de diumenge passat. “Estan preparats per pujar, tenen arguments i han treballat molt bé”, hi va afegir. Arrasate també es va entregar als grana: “Els equips moltes vegades són sensacions i quan estan bé passen per sobre del rival, però quan estan malament també aconsegueixen guanyar”, explicava Arrasate, que hi afegia: “El futbol són detalls i moltes vegades els són favorables. Tot això fa pensar que alguna cosa bona pot passar d'aquí a un parell de mesos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)