Territorial

La permanència arriba al límit

Divisió d'honor juvenil. El Girona empata contra el Lleida a sis minuts del final i obté el punt de la salvació

Amb 0-1 al camp de Vilablareix, tot feia preveure que el Girona juvenil hauria d'anar a buscar el punt que li faltava per salvar la categoria al camp de La Salle, en l'última jornada. Però un gol de cap providencial de Joel, assistit també de cap per Mario, va fer pujar l'empat al marcador a només sis minuts del final del temps reglamentari. El Lleida, molt nerviós en el temps restant –avui, depenent del resultat del partit entre l'Atlètic Balears i l'Ebro, podria consumar el descens– no va ser capaç d'acostar-se més a la porteria gironina i els de Robert Vila van poder celebrar la permanència en la màxima categoria juvenil espanyola. El Lleida va imposar el seu estil, basat a alentir el joc i encallar el partit al màxim. Per aquest motiu, al Girona li va costar generar ocasions en el primer temps, que va acabar sense gols. En el segon, els lleidatans van prendre la iniciativa, i van trobar la recompensa en una jugada que va començar amb una centrada de córner rematada de cap aturada per Pol. El rebot el va agafar Max (76'), que va marcar el primer gol del partit. El Girona va avançar les seves línies i es va posar a treballar per buscar l'empat. Álamo i Bargalló van disposar de les primeres ocasions, però cap com la de Torres, que va centrar de falta i va estavellar la pilota al travesser (81'). Només tres minuts després va arribar el gol de Joel, però el Girona no es va tancar en banda i va continuar atacant per assolir la victòria, que va estar a punt d'arribar en un cop de cap de Curu, ja en temps afegit, que no va entrar per ben poc. Ni falta que va fer. Ja no quedava temps i el Girona va segellar la salvació.
GIRONA (1): Pol, Abde (Torres, 54'), Mario, Caste, Álamo, Guillem, Puig (Carles, 91'), Blay, Joel (Curu, 87'), Àlex (Pimentel, 70') i Bargalló (Mas, 85'). LLEIDA ESPORTIU (1): Domingo, Benseny (Alís, 83'), Fabregat, Brunet, Traguany, Max, Pere, Resa, Borda, Pedro i Eloi (Leo, 78'). GOLS: 0-1 (67') Max. 1-1 (84') Joel. ÀRBITRE: Medie Jiménez. T.G.: als locals Àlamo, Guillem, Àlex i Bargalló i als visitants Domingo, Fabregat, Brunet, Traguany i Leo.

LES REACCIONS

Amb l'empat es podia pensar que l'equip es tiraria cap enrere, però hem pujat i Curu ha tingut una ocasió molt clara