2a divisió FEF

El Badalona lliga la permanència pas a pas

Punt important. Els escapulats sumen el segon empat consecutiu després de perdonar en el primer temps i patir en la represa

Ho està fent a poc a poc però el Badalona va assegurant-se la permanència. Ahir contra el Llosetí només va poder aconseguir un punt però va deixar el rival, el Llosetí, en una situació delicada a la cua de la taula –sense comptar l'Huracán–. Els escapulats s'haurien pogut endur els punts però van perdonar massa en el primer temps i en el segon van haver de patir perquè el rival es va veure amb l'aigua al coll. En el primer temps el Badalona va tenir un grapat d'oportunitats per arribar al descans amb un avantatge de dos o tres gols. Òscar Muñoz, Eugeni i Morgado van concretar el domini aplicat pel conjunt de Manolo González, que no va deixar sortir al Llosetí del seu propi camp.
El Llosetí pressiona
Després de la represa, la necessitat del Llosetí va provocar el pas endavant del conjunt balear però no va tenir tantes ocasions com el Badalona en el primer temps. El porter Morales sí que va haver d'intervenir en un servei de falta, però
la tendència del rival responia més a aproximacions que a oportunitats de gol.

BADALONA0
LLOSETÍ0

LLOSETÍ: Mingo, Junior, Bibi, Mairata, Rigo, Cristian, Hector, Bernat Alomar (Bedri, 89'), Joan Salva, Nico Baleani (Regis, 86') i Aitor. BADALONA: Morales, Akrong, Fran Grima, Amantini, Josemi Perona (Canelada 60'), Carroza, Morgado, Toni Lao, Oscar Muñoz (Tendillo, 89'), Eugeni (Sekou 80') i Enric Pi. ÀRBITRE: Melgares de Aguilar.T.G.: als locals Alomar i Hector; als visitants Carroza, Pi, Morgado, Canelada i Amantini. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)