2a divisió FEF

El Cornellà tampoc s'atura al Rico Pérez

Empat d'ofici. Els verds incomoden amb feina defensiva un rival directe per la promoció però troben a faltar Abraham a l'àrea rival

Tot i que va perdre la segona posició, el Cornellà va marxar content del Rico Pérez en un duel directe i vital a cinc jornades d'acabar la competició. Els de Jordi Roger van aguantar l'empat contra l'Hèrcules sense deixar que el rival jugués còmode en atac. A l'altra àrea, però, als verds els va faltar clarividència i van trobar a faltar el sancionat Abraham, expert a desencallar partits d'aquest tipus, especialment al Rico Pérez. Els alacantins van començar espantant amb una doble ocasió abans del quart d'hora, obra de Mainz. A partir d'aquí, les forces es van igualar fins que, en l'inici del segon temps, el Cornellà va tenir el seu moment per endur-se els punts. En aquest tram de partit, Enric va tenir la millor ocasió en una pilota morta dins l'àrea que un defensa va enviar a córner. En el tram final, l'Hèrcules va tenir més protagonisme, però sense oportunitats gaire clares. Tot i això, Marcos va haver d'intervenir en dos accions de Mainz i una de Gallar. La pitjor notícia és la lesió de genoll que va patir Pep Caballé, de què encara no se saben les conseqüències.

CORNELLÀ0
HÈRCULES0

HÈRCULES: Chema, Connor, Peña, Atienza, Álex, Yerai, Chechu, Juanma (Álvaro 79'), Mainz, Miñano i Gallar (Mariano 67'). CORNELLÀ: Marcos, Pere, Ñoño (Joel 60'), Borja, Uche, David, Pep (Gómez 25'), Marc Caballé, Enric, Masqué i Lucas (Pelegrín 83'). ÀRBITRE: Montes Garcia. T.G.: Als locals Peña i Chechu i als visitants David, Lucas i Uche. PÚBLIC: Uns 7.000 espectadors al José Rico Pérez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)