Territorial

La permanència es complica

1a catalana. El Girona acaba amb tres expulsats i li tocarà patir

La derrota contra el Vic deixa el Girona B en una situació delicadíssima quan només queden quatre jornades i dotze punts en joc. L'equip de Nacho Castro va patir una derrota contundent en un partit en què l'àrbitre va acarnissar-se amb els seus jugadors, tres dels quals van acabar expulsats. El Girona B no va estar fi en el primer temps i el Vic, sense disposar de bones ocasions, va aprofitar dos regals dels locals per avançar-se 0-2 en només un quart d'hora de joc. La primera jugada polèmica del partit va arribar amb l'expulsió del porter Quinti per rebutjar amb les mans fora de l'àrea un xut que venia d'un clar fora de joc del Vic. El Girona no es va arronsar amb deu jugadors, però just quan havia passat a l'ofensiva va rebre el tercer gol. Va aconseguir retallar la diferència amb el seu únic gol, però just després l'àrbitre va ensenyar una segona vermella al Girona per un salt de Bona en l'àrea franca, tot i que ningú del Vic va demanar falta. El Girona va continuar tenint el domini amb nou jugadors, però no va poder transformar les ocasions que va tenir.

GIRONA B1
VIC3

GIRONA B: Quinti, Mamau (Pol, 61'), Javi, Martín, Carbó, Yaya (Litus, 19'), Soufi, Bona (Joel, 52'), Saam (Nahuel, 52'), Coro i Nacho (Joaquín, 46'). VIC: Reig, Busquets, Tuneu, Garcia, Taleb (Macias, 68'), Roca (Buceto, 77'), Verdaguer, Puigdesens (Gómez, 85'), Reig, Moreno i Torné. GOLS: 0-1 (8') Puigdesens. 0-2 (13') Verdaguer. 0-3 (74') Roca. 1-3 (76') Litus. ÀRBITRE: Miguel Teruel. T.G.: als locals Saam, Martín, Soufi, Litus, Coro i Elias i als visitants Roca, Moreno i Verdaguer. T.V.: als locals Quinti i Bona (directa) i Javi (doble amonestació).

La Jonquera-Molletenca, ajornat

El partit entre la Jonquera i la Molletenca es va haver d'anul·lar a causa de la forta tramuntana que ahir va bufar a l'Empordà. L'equip empordanès rebia el cuer de la classificació en un partit transcendental per a les seves aspiracions de pujar de categoria. La Jonquera va perdre provisionalment el tercer lloc que ocupava en la classificació. Els dos clubs ja van acordar ahir mateix jugar l'enfrontament el dilluns 11 a les 20.30 h, i només falta el vistiplau de la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)