2a divisió FEF

L'Hèrcules fa sang en l'apatia de l'Hospitalet

Golejada sense resposta. Els riberencs, que encara no tenen tancada la permanència, tornen a decebre a casa i cauen derrotats contundentment

Tot i la important victòria a Olot, l'Hospitalet faria bé de no confiar-se les dues jornades restants, perquè encara té en joc la permanència. Ahir, els riberencs van donar mostres molt preocupants del seu futur perquè van perdre estrepitosament contra el tercer classificat, en l'enèsima patinada a casa. Va ser qüestió que l'Hèrcules premés l'accelerador perquè es veiés acció, ahir, al municipal. Els de Vicente Mir, que es juguen la promoció d'ascens, van encarrilar el partit en dos minuts: Atienza va inaugurar el marcador aprofitant una mala sortida d'Aulestia per fer el primer i, tot seguit, Mainz va creuar la pilota davant el porter per fer el segon. La ferida podria haver sagnat molt més si Mainz o Vivancos haguessin estat més precisos en el tram final del primer temps, si bé la resposta de l'Hospitalet, en forma de xut llunyà i innocent de Cristian Gómez no va servir ni per espantar Chema. En el segon temps, l'Hospitalet estava obligat a ensenyar les urpes i va esgotar dos dels tres canvis. Almenys, el porter local va actuar responent a una volea de Christian Alfonso, però poc més. Perquè el partit va acabar en el minut 57, després d'un penal de Marc Vales sobre Javi Flores que Chechu va transformar amb parsimònia. La resta de partit no va servir per a res més que per veure certa apatia general, la tornada de Ton Alcover després de tres mesos i mig lesionat i la sentència de Pichu Atienza, novament després d'una acció a pilota aturada.

L'HOSPITALET0
HÈRCULES4

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall (Puerto, 46'), Marc Vales (Ton Alcover, 64'), Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre (Guzmán, 46'), Gerard Oliva, Christian Alfonso i Corominas. HÈRCULES: Chema, Álvaro, Paco Peña, Atienza, Álex Muñoz, Vivi (Gallar, 64'), Juanma, Javi Flores (Gato, 77'), Miñano (Rojas, 71'), Chechu i Mainz. GOLS: 0-1 (25') Atienza. 0-2 (27') Mainz. 0-3 (57') Chechu, de penal. 0-4 (82') Atienza. ÀRBITRE: Fernández Rodríguez. T.G.: els locals Marc Vales i Dani Fernández i els visitants Paco Peña i Vivi. PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de l'Hospitalet.
Ells són superiors. Tenen qualitat, experiència i no hem estat a l'altura per competir-hi
Antonio Olmo
entrenador de l'hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)