Girona

Un ple de 27 intents

Tres punts serien prou bons, quatre convidarien a l'optimisme i sis provocarien l'èxtasi. El Girona afrontarà els dos duels seguits contra el Còrdova i l'Elx amb arguments per a l'optimisme però conscient de la dificultat del repte. Ho diuen també els precedents d'aquesta temporada, ja que més de la meitat de les 27 vegades que un equip ha encadenat dues jornades a camp contrari n'ha tret menys de tres punts.

L'únic equip que ha aconseguit sis punts en dues jornades seguides lluny del seu estadi és l'Alavés. Fa un mes, el conjunt de Pepe Bordalás va superar el Còrdova –en plena depressió dels andalusos al Nuevo Arcángel– vuit dies abans de desfer-se de l'Albacete al Carlos Belmonte. Emular els bascos seria espectacular per als gironins, però també seria molt bon negoci el balanç de quatre punts –entre altres coses, perquè impedirien sumar tres punts a un rival directe– que van obtenir el Mirandés, el Nàstic, el Numància, el Saragossa i el Lugo.

De les 27 vegades, els balanços que més s'han repetit són el de tres punts i el de zero (7). Òbviament, aquest últim seria l'escenari més negre per als gironins, que veurien perillar la zona noble a la qual s'han anat acostant. La Ponferradina, l'Athletic B i el Llagostera –tots en zona de descens a segona B– han fet dues sèries de zero punts, i l'Alcorcón, una.

A diferència dels altres vint equips de la categoria, l'Almeria i el Valladolid no han tingut ni tindran en tota la temporada dues jornades seguides a fora ni a casa.

COSTA MOLT

L'Alavés és l'únic equip que ha fet sis punts seguits a fora aquesta temporada

EL PITJOR ESCENARI

La Ponferradina, l'Athletic B, el Llagostera (dos cops) i l'Alcorcón no en van fer cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)