Girona

futbol

segona divisió

“Hem perdut, però seguim en la batalla”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va parlar d'oportunitat perduda en la roda de premsa posterior al partit. “Un punt hauria valgut per entrar en zona de play-off, però hem estat ambiciosos i hem buscat els tres. En la primera part, l'únic equip que ha existit ha estat el Girona. Hem tingut possessió i arribades, força més que ells. Després del descans, el Còrdova ha equilibrat una mica el partit. Però el futbol són les àrees i l'encert. Ells han estat efectius i nosaltres, no.” En l'àmplia exposició, Machín no es va estar d'incidir en una jugada que va passar força desapercebuda durant el partit: “També hi ha hagut una acció clau entre Coris i Fidel. Segurament, un jugador amb més experiència [el de Tossa de Mar] s'hauria deixat caure en l'acció en què l'han agafat i el Còrdova s'hauria quedat amb un home menys.”

Tot i la derrota, Machín va abandonar el Nuevo Arcángel convençut que el seu equip havia competit, una vegada més, a un nivell alt: “Hem continuat donant una bona imatge. I encara que hàgim perdut, seguim immersos de ple en la batalla pels sis primers classificats.” L'1-0 d'ahir, però, obliga el Girona a anar a guanyar al Martínez Valero, diumenge que ve: “Tenim aquest repte. Prefereixo una victòria a Elx que no pas dos empats en aquestes dues sortides”, va afegir-hi.

Machín va destacar el bon partit de Coris –“ha estat molt bé”– i no va voler abonar-se amb Javi Álamo, que, malgrat ingressar al camp en el tram final, no va tapar bé la banda dreta en l'acció de l'1-0, conduïda per Florin Andone i rubricada per Pedro Ríos. “Si volem buscar culpables, també podem mirar la zona d'on ens han rematat”, va comentar Machín. “He tret Javi [Álamo] perquè m'he inclinat per l'opció més ofensiva en comptes de la més defensiva, que hauria estat Pablo [Maffeo]. Això sol ja indica que hem buscat els tres punts en tot moment”, va dir.

Del Còrdova, Machín va reconèixer que van superar una situació delicada: “L'afició ha estat molt correcta, perquè no han mostrat la desaprovació amb el joc dels seus fins al descans. En la primera part, esperava que ens dominessin més. Després, han millorat i, sobretot, han tingut l'encert que ens ha faltat a nosaltres.”

LA FASE D'ASCENS

“Un punt hauria valgut, però som ambiciosos i no ens conformàvem. Volíem els tres”

LA PRIMERA PART

“L'únic equip que ha existit ha estat el Girona. Hem tingut possessió i també arribades”

LA CLAU

“El futbol són les àrees i és encert. El Còrdova ha tingut eficàcia i nosaltres, no”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)