Territorial

La Jonquera derrota amb facilitat el cuer i es reenganxa

1a catalana. És el quart de la taula, a dos punts de la promoció d'ascens

La Jonquera es va imposar a la Molletenca (3-0) en el partit que completa la 30a jornada, suspès a causa de la forta tramuntana. L'equip d'Àlex Vizuete escala fins al quart lloc, empatat a 51 punts amb l'Horta. La Jonquera es va avançar en els primers minuts amb un gol des de fora de l'àrea del lateral Bonmatí, que va acabar fent un doblet. La pluja i una fallada de la il·luminació durant vint minuts van fer que la resta de la primera part fos molt insípida. En l'inici de la segona, el referent del rival, Merlatti, va ser expulsat. Contra deu, la Jonquera van iniciar una ofensiva que va acabar amb dos gols, el primer de Bonmatí i el segon de Henry.
LA JONQUERA (3): Montero, Edile, Massó (Soler, 80'), Rama, Compte (Amigo, 75'), Zoubai, Barry (Vergara, 60'), Bassols (Henry, 60'), Gasca, Bonmatí (Anderson, 84') i Ruiz. MOLLETENCA (0): Yustos, Cabanas, Cardete, Moris, Yustos, Pérez (Ruiz, 75'), Merlatti, Antwi (Ballesteros, 80'), Matito, Kishimoto i Rius. GOLS: 1-0 (17') Bonmatí. 2-0 (67') Bonmatí. 3-0 (76') Henry. ÀRBITRE: Rovira Campa. T.G.: als locals Barry, Edile, Ruiz i Rama i als visitants Antwi, Pérez, Yustos, Rius i Ballesteros. T.V.: al visitant Merlatti.